Ο Ρίγκο Σταρ
Φωτογραφία: AP Images
24|04|2020 16:05
SHARE
BEATLES

Αυτό το Σάββατο θα παρτάρουμε με τους Beatles


Oι Beatles επιφυλάσσουν μια μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές τους ανά τον κόσμο αφού αυτό το Σάββατο 25 Απριλίου, μας προσκαλούν όλους σε ένα μοναδικό viewing party της animated ταινίας που θα συνδυαστεί με ένα διαδικτυακό Sing-A-Long του «Κίτρινου Υποβρύχιου».

Στις 19:00 λοιπόν για εμάς στην Ελλάδα συνδεόμαστε εδώ για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί κλασικές επιτυχίες των Σκαθαριών, όπως τα «Eleanor Rigby», «Lucy In The Sky With Diamonds» και «All You Need Is Love».

Η ειδική «Sing-A-Long» εκδοχή του «Κίτρινου Υποβρύχιου» περιλαμβάνει τους στίχους των τραγουδιών στο κάτω μέρος της οθόνης και είχε προβληθεί για πρώτη φορά το 2018 στα πλαίσια της 50ής επετείου της ταινίας των Beatles.

Η ανακοίνωση μάλιστα στο επίσημο κανάλι των Beatles στο YouTube μας προτρέπει να ντυθούμε όπως ο αγαπημένος μας χαρακτήρας από την ταινία ή με τα καλά μας ως Beatle και να ξεχάσουμε για λίγο την πανδημία. Για όσους πάντως δεν προλάβουν το Σάββατο, το ταξίδι των Beatles θα συνεχιστεί στο Instagram Stories με ένα ξεχωριστό after-party.

SHARE