διακόσμηση καθιστικού
Τα φωτιστικά που είναι τάση για το 2021/Φωτογραφία: Max Vakhtbovych/Pexels
ΤΑΣΗ 2021

Τα φωτιστικά αποκτούν στιλ και φαντασία και θυμίζουν ευφάνταστα φουλάρια


Τα φωτιστικά που αποτελούν την νέα εμμονή των design lovers και έχουν κατακλύσει το Instagram έχουν prints και θυμίζουν στιλάτα φουλάρια.

Ο φωτισμός του σπιτιού είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα όταν μιλάμε για τη διακόσμησή του και την ατμόσφαιρα που θέλει κάποιος να κυριαρχεί στον κάθε χώρο.Το σωστό φως μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε χαλαρώσει, ενώ ένα όμορφο φωτιστικό δίνει την απαραίτητη στιλιστική πινελιά στη διακόσμηση του καθιστικού και του υπνοδωματίου.

Οι φανατικοί της διακόσμησης πάντα βρίσκουν νέους τρόπους για να ανανεώσουν τον χώρο τους και απ΄ ότι φαίνεται αυτή τη σεζόν τα φωτιστικά με prints είναι το επόμενο διακοσμητικό trend.

Τα καπέλα των φωτιστικών έχουν διάφορα σχέδια και δεν είναι πλέον μονόχρωμα. Εμπλουτίζουν τους χώρους του σπιτιού μας με κομψότητα, αισθητική και σίγουρα είναι η νέα deco εμμονή, στην οποία αναμένεται να ενδώσει η πλειοψηφία των ορκισμένων design lovers, αλλά και οι fashion addicts, αφού θυμίζουν αέρινα φουλάρια.

Καμιά φορά, ένα μόνο φωτιστικό αρκεί για να αλλάξει την εικόνα του δωματίου. Ειδικά αν αυτό είναι ιδιαίτερο, στιλάτο και δημιουργεί μια απολαυστική ατμόσφαιρα στον χώρο. Τα φωτιστικά με prints ήρθαν για να μείνουν και να φέρουν λίγο χρώμα στο σπίτι μας και κατ' επέκταση στην καθημερινότητά μας.

SHARE