Ζευγάρι δάσος
Φλερτ και διασκέδαση για τρία ζώδια/Φωτογραφία: Yan Krukov/Pexels
FEBRUARY 2022

Τα τρία ζώδια που θα είναι τυχερά τον Φεβρουάριο -Φλερτ και καλή διάθεση


O Iανουάριος δεν ήταν και τόσο εύκολος μήνας για πολλά ζώδια και οι περισσότεροι είναι η αλήθεια απογοητεύτηκαν.

Μπορεί ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς να έκανε crash test με τις αντοχές και το νευρικό μας σύστημα, αλλά οι αστρολόγοι προτείνουν να μην βιαστούμε να κακοχαρακτηρίσουμε μια ολόκληρη χρονιά λόγω της δύσκολης αρχής της. Βιώσαμε άλλωστε ανάδρομη Αφροδίτη και ανάδρομο Ερμή ταυτόχρονα, οπότε έχετε τα δίκια σας.

Ο Φεβρουάριος λοιπόν έρχεται σε λίγες ημέρες και απ΄ ότι φαίνεται θα είναι διασκεδαστικός και θα έχει πολλές δόσεις φλερτ για τρία συγκεκριμένα ζώδια.

Ο ανάδρομος Ερμής ολοκληρώνεται στις 3 Φεβρουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου, η νέα Σελήνη θα εισχωρήσει στο εκκεντρικό ζώδιο του Υδροχόου, με ξεκαθαρίσματα από το παρελθόν και με νέα σχέδια που θα πραγματοποιηθούν. Οσο για την ανάδρομη Αφροδίτη ολοκληρώθηκε στις 28 Ιανουαρίου, οπότε όλα καλά.

Σημειώνουμε επίσης ότι στις 16 Φεβρουαρίου έχουμε την τελευταία πανσέληνο του χειμώνα, την ονομαζόμενη «Πανσέληνο του χιονιού», με νέα ξεκινήματα στον ορίζοντα που έχουν γερές βάσεις.

Φωτογραφία: Daniel Frank/Pexels

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του Elite Daily τα τρία ζώδια που θα ευνοηθούν τον Φεβρουάριο είναι τα εξής:

Αιγόκερως

Ο περασμένος μήνα ήταν γεμάτος αγώνες για σένα και εμπόδια, αλλά ο Φεβρουάριος σε πετυχαίνει να βρίσκεις και πάλι τις δυνάμεις σου και να προσπαθείς ξανά. Εχεις κάνει πολλή σκέψη για το ποια είσαι και πού θέλεις να πας και τον Φεβρουάριο νιώθεις ανανεωμένη. Η έμπνευση θα κυριεύσει την καρδιά σου και η χαρισματική πλευρά του εαυτού σου θα ξεπηδήσει αυτόν τον μήνα.

Υδροχόος

Συνειδητοποιείς ότι είσαι πιο δυνατή απ΄όσο νόμιζες και αυτό είναι υπέροχο. Εστιάζεις στα σημαντικά και σε αυτά που έχουν σημασία και νόημα για σένα. Βέβαια, το να βλέπεις τα πράγματα με τόση καθαρή ματιά μπορεί να είναι δύσκολο να το επεξεργαστείς στην αρχή. Η αλήθεια είναι δύσκολη και σκληρή, αλλά για εσένα που την αναζητάς είναι πηγή δύναμης. Εχεις περάσει πολλά και η ανθεκτικότητά σου στα δύσκολα σου δίνει την αυτοπεποίθηση να κάνεις κάτι που πάντα σε τρόμαζε.

Ιχθύς

Αισθάνεσαι ότι απελευθερώνεις τόσο πολύ πόνο, ένταση και τύψεις από το παρελθόν. Είχες μια χρονιά γεμάτη με σκαμπανεβάσματα και τον Φεβρουάριο θα έχεις επιτέλους ψυχική ηρεμία που σε βοηθά να αφομοιώσεις τα μαθήματα του παρελθόντος. Θα νιώσεις επίσης την ανάγκη να συγχωρέσεις κάποιον και μετά τις 18 Φεβρουαρίου είσαι πλέον έτοιμη για νέα ξεκινήματα καθώς η εσωτερική σου δύναμη θα είναι στα ύψη.

SHARE