Χριστουγεννιάτικο δέντρο δίπλα στο τζάκι
Η πρόταση της ΙΚΕΑ θα σε ενθουσιάσει/Φωτογραφία: Brett Sayles/Pexels
CHRISTMAS TIME

Το εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της ΙΚΕΑ -Με μίνιμαλ αισθητική και πολύ οικονομικό


Τα Χριστούγεννα είναι ομολογουμένως από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου.

Παρόλο που φέτος οι γιορτές των Χριστουγέννων θα είναι διαφορετικές για όλο τον κόσμο, οι περισσότεροι θα στολίσουν το σπίτι τους για να δώσουν μια ωραία ατμόσφαιρα στον χώρο και να ανέβει λίγο η διάθεση σε όλη την οικογένεια.

Βασικός πρωταγωνιστής του στολισμού είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο δεν λείπει από κανένα σπίτι. Φέτος, η νέα πρόταση της Ikea για τις γιορτές θα ενθουσιάσει τους οπαδούς της μίνιμαλ διακόσμησης.

Πρόκειται για μια εναλλακτική πρόταση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που γλιτώνει πολλά τετραγωνικά από το σπίτι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ράφι και να αναδείξει τις αγαπημένες σας χριστουγεννιάτικες κάρτες ή οικογενειακές φωτογραφίες.

Είναι ιδανικό για μικρότερα σπίτια που δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για να μπει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ιkea είναι τοίχου και είναι φοβερά πρακτικό για μικρότερους χώρους. Το κόστος του είναι μόνο 8.99 ευρώ και σίγουρα θα σας δελεάσει.  

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Φέτος τα Χριστούγεννα στολίστε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο κατευθείαν στον τοίχο σας και κερδίστε χώρο. Μπορείτε να βάλετε επάνω στα ράφια αγαπημένες σας φωτογραφίες, όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα:

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο τοίχου της Ιkea μπορείτε να το βρείτε εδώ

Μια άλλη διακοσμητική πρόταση είναι να κρεμάστε μόνο τις χριστουγεννιάτικες μπάλες και να βάλετε τα λαμπάκια γύρω από το πλαίσιο του δέντρου!

Δείτε εδώ:

SHARE