Γιαγιά με σκύλο
H καθημερινή λατρεία μιας γιαγιάς με τον σκύλο της/Φωτογραφία: yasuto.photography/instagram
DOG LOVER

Φωτογράφος αποτυπώνει τη δυνατή φιλία της γιαγιάς του με τον σκύλο της


Ενας ταλαντούχος φωτογράφος από την Ιαπωνία φωτογραφίζει από το 2018 την υπέροχη γιαγιά του καθώς της έχει μεγάλη αδυναμία.

Ο φωτογράφος Yasuto δημοσιεύει τις φωτογραφίες της γιαγιάς του στο προφίλ του στο Instagram και πάντα στο πλευρό της είναι ο αγαπημένος της σκύλος. Πρόκειται για τον Fuku-chan, ένας αξιολάτρευτος σκύλος ράτσας Σίμπα Ίνου.

Για όσους δεν γνωρίζουν τα Σίμπα Ίνου προέρχονται από την Ιαπωνία και είναι μία από τις αρχαιότερες ράτσες σκυλιών που επιβιώνει μέχρι και σήμερα. Ένα απ’ τα χαρακτηριστικά τους είναι η εμμονή με την καθαριότητα, σε βαθμό που συχνά μπορεί να γλείφουν τα πόδια και τις πατούσες τους, γι’ αυτό πολλοί τα παρομοιάζουν με γάτες.

Ο Γιαπωνέζος φωτογράφος Yasuto άρχισε να φωτογραφίζει την γιαγιά του μετά τον θάνατο του παππού του. Είχε μετανιώσει που δεν είχε πολλές φωτογραφίες του και γι΄ αυτό αποφάσισε να απαθανατίσει όσο περισσότερο μπορούσε την αγαπημένη του γιαγιά, στα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Σε όλες τις φωτογραφίες της υπάρχει δίπλα της ο Fuku-Chan και μέσα από τα τρυφερά κλικ αποτυπώνεται ο ισχυρός δεσμός των δύο.

Ο φωτογράφος έχει απαθανατίσει την αχώριστη φιλία της γιαγιάς του με τον σκύλο της σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ που υπάρχει στο προφίλ του στο Instagram και είναι πραγματικά συγκινητικό.

Ανάμεσα στα σκυλιά και τους ανθρώπους, υπάρχει μια ειδική χημεία που οι ρίζες της βρίσκονται πίσω στα βάθη του χρόνου. Η σχέση αγάπης, αφοσίωσης και εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται ανάμεσα στους ιδιοκτήτες και τα σκυλιά τους, είναι μια δυνατή σχέση που έχει γίνει αντικείμενο πολλών ερευνών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

SHARE