Η μητρότητα σε διαφορετικά μέρη του κόσμου
Η μητρότητα σε διαφορετικά μέρη του κόσμου/Φωτογραφία: Mihaela Noroc/instagram
MIHAELA NOROC

Φωτογράφος από τη Ρουμανία αποτυπώνει την σπουδαιότητα της μητρότητας από διαφορετικά μέρη του κόσμου


Μια ταλαντούχα φωτογράφος από τη Ρουμανία η Mihaela Noroc, φωτογράφισε μητέρες απ' όλο τον κόσμο να κρατούν τα παιδιά τους για να αποτυπώσει την σπουδαιότητα της μητρότητας.

Η φωτογράφος και μητέρα μιας κόρης, της Natalia, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και φωτογραφίζει πορτρέτα γυναικών που της τραβούν την προσοχή. H Mihaela Noroc θέλησε να αποτυπώσει με τον φωτογραφικό της φακό την ανιδιοτελή αγάπη που έχει μια μητέρα για το παιδί της και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Η μητέρα είναι αδιαμφισβήτητα το πιο σημαντικό πρόσωπο για ένα παιδί και ο δεσμός τους είναι ξεχωριστός. Η φωτογράφος Mihaela Noroc έχει ταξιδέψει σε πάνω από 50 χώρες για να αναδείξει τις διαφορετικές κουλτούρες, αλλά και εστιάσει στον δυνατό δεσμό της μητέρας με το παιδί της.

«Μερικές φορές αισθάνομαι ότι οι φωτογραφίες των μητέρων με τα παιδιά τους λένε τόσα πολλά και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να χαλάσεις τη μαγεία που δημιουργείται με μια μακροσκελή λεζάντα. Αλλά υπάρχει πάντα τόση ομορφιά και ευγένεια σε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές» σημειώνει η φωτογράφος στο Bored Panda.

H Mihaela Noroc έγινε μητέρα τον Αύγουστο του 2018 και αυτό την παρακίνησε να συνεχίσει το φωτογραφικό της project με ακόμα περισσότερη θέρμη. Μέσα σε δύο χρόνια η κόρη της Natalia ταξίδεψε μαζί της σε 28 χώρες και 6 ηπείρους γνωρίζοντας εκπληκτικές γυναίκες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Περού

Ιαπωνία

Ινδία

Μολδαβία

Πρόσφυγες από τη Συρία, φωτογραφημένες στην Ειδομένη

Γουατεμάλα

Νεπάλ

Άμστερνταμ

Ιταλία

Νεπάλ

Η φωτογράφος Mihaela Νοroc με την κόρη της

SHARE