Το πιο απλό πράγμα στη μαγειρική είναι να χαρίσουμε γεύση και νοστιμιά στο φαγητό μας με λίγο πασπάλισμα αλατιού, όταν νιώσουμε ότι του λείπει «κάτι».
Αυτό το «κάτι», όμως, μπορούμε να το βρούμε χρησιμοποιώντας άλλες εναλλακτικές έναντι του αλατιού, το οποίο συνδέεται αρκετά με την αρτηριακή πίεση και κατ’ επέκταση με την υγεία της καρδιάς.
Το αρωματικό βούτυρο χαρίζει γεύση και άρωμα στο φαγητό εκεί που του λείπει και μπορεί να αποτελέσει το μυστικό σας όπλο στο νόστιμο φαγητό. Με αυτό το tip μπορείς να δώσεις ανά πάσα στιγμή νοστιμιά με μία κίνηση απευθείας σε κάθε φαγητό σου.
Ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος μάς δείχνει βήμα βήμα πώς να φτιάξουμε αρωματικό βούτυρο και είναι τόσο απλό που χρειάζεσαι μόνο πέντε λεπτά!
Τα υλικά είναι απλά και λίγα. Θα χρειαστείς σίγουρα δενδρολίβανο, θυμάρι και σκόρδο για να απογειωθεί η γεύση του φαγητού σου.