Γιατρός του TikTok αποκαλύπτει το κόλπο για να απαλλαγείτε από τον πονοκέφαλο
Φωτογραφία: Shutterstock
12|09|2023 10:31
SHARE
ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ

Γιατρός του TikTok αποκαλύπτει το κόλπο για να απαλλαγείτε από τον πονοκέφαλο -Αμεσα και χωρίς φάρμακα


Ένας γιατρός αποκάλυψε ένα κόλπο που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τον πονοκέφαλο που σας βασανίζει και μάλιστα δεν έχει καμία παρενέργεια.

Ειδικότερα, ο Dr. Kunal Sood είναι πιστοποιημένος γιατρός χρόνιου πόνου που κατοικεί στο Germantown του Maryland. Μοιράζεται συχνά συμβουλές στο κανάλι του στο TikTok, όπου έχει περισσότερους από 1,9 εκατομμύρια ακόλουθους.

Dr. Kunal Sood

Πρόσφατα, ο Dr. Sood αποκάλυψε πώς το ποδόλουτρο σε ζεστό νερό μπορεί να βοηθήσει να ανακουφιστείτε από κάθε πόνο - χωρίς τις παρενέργειες που μπορεί να αφήσει η φαρμακευτική αγωγή.

Στο βίντεο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 3,1 εκατομμύρια προβολές, εξηγεί γιατί το hack λειτουργεί.

«Αν υποφέρετε από πονοκεφάλους και ημικρανίες, ορίστε ένα κόλπο που μπορείτε να δοκιμάσετε, το οποίο έχει μηδενικές παρενέργειες και μπορεί να βοηθήσει - να κάνετε ποδόλουτρο σε ζεστό νερό. Αλλά γνωρίζετε γιατί βοηθάει;» είπε στην αρχή του βίντεο.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι το ζεστό νερό βοηθά στη «διαστολή των αιμοφόρων αγγείων» στα πόδια, πράγμα που σημαίνει ότι το αίμα θα απελευθερωθεί από το κεφάλι. Όταν το αίμα απομακρύνεται από το κεφάλι, μειώνετε και ο πόνος που αισθάνεστε. Ο κόσμος κατέκλυσε την ενότητα στα σχόλια και ευχαρίστησε τον γιατρό για τις συμβουλές του.

«Το έκανα αυτό την περασμένη εβδομάδα . Βούτηξα τα πόδια μου για 10 λεπτά σε ζεστό νερό και λειτούργησε τέλεια», έγραψε ένας χρήστης. Κάποιος άλλος σχολίασε: «Καλό να το ξέρω, [θα] το δοκιμάσω την επόμενη φοράμ», συμπλήρωσε ένας άλλος.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο γιατρός

@doctorsood Have you tried this? #migraine #migrainerelief #migrainetiktok ♬ original sound - DoctorSood, M.D.
SHARE