Φωτογραφία: Tik-Tok/@getfittwithnatt

Γυναίκα έχασε 6 κιλά σε τρεις μήνες και αποκαλύπτει τι έκανε -Το menu είχε πίτσα και γλυκό

Μια γυναίκα έχασε 6 κιλά σε τρεις μήνες και αποκαλύπτει τα 3 βήματα που την βοήθησαν.

Ο λόγος για τη Natalie Arnell που σε ένα πρόσφατο βίντεό της στο TikTok, μοιράστηκε τις τρεις κορυφαίες συμβουλές απώλειας βάρους για όσους θέλουν να χάσουν λίγα κιλά χωρίς ιδιαίτερες στερήσεις.

Η πρώτη συμβουλή της Arnell ήταν να υιοθετήσει «πιο υγιεινές εκδοχές των αγαπημένων γευμάτων στο σπίτι». Έτσι προτιμούσε να μαγειρεύει αντί να βγαίνει έξω για φαγητό ή να κάνει delivery.

«Ελέγχετε την ποιότητα των συστατικών με αυτόν τον τρόπο», εξήγησε.

Γυναίκα έχασε 6 κιλά χωρίς στερήσεις και αποκαλύπτει τι έκανε

Κάθε μέρα, για σχεδόν 11 εβδομάδες, έτρωγε προσεκτικά, έπινε πολύ νερό, διάβαζε 10 σελίδες ενός βιβλίου και ολοκλήρωνε δύο προπονήσεις 45 λεπτών, μία από τις οποίες ήταν σε εξωτερικούς χώρους.

Μοιράστηκε σε προηγούμενα βίντεο ότι τα γεύματά της αποτελούνταν κυρίως από θαλασσινά ή μπριζόλες, λαχανικά και υδατάνθρακες όπως ρύζι.

Όπως η ίδια αποκάλυψε η διατροφή της συμπεριελάμβανε σπιτική πίτσα και γαλλικό τοστ ενώ παράλληλα δεν έλεγε όχι σε ένα επιδόρπιο κάθε μέρα.

Φρόντισε επίσης να μειώσει την κατανάλωση του αλκοόλ. Μάλιστα αντί του αλκοόλ επικεντρώθηκε στην καθημερινή πρόσληψη νερού. Σημείωσε ότι το αλκοόλ έχει πολλές θερμίδες και «οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σταματούν μόνο σε ένα ποτήρι».

Η τελευταία συμβουλή της Arnell ήταν να κινείται «τουλάχιστον 30 λεπτά καθημερινά». «Μην υποτιμάτε το περπάτημα κάθε μέρα», είπε.

«Μου πήρε τρία ολόκληρα χρόνια για να καταλάβω ότι το να φτιάχνω το αγαπημένο μου φαγητό στο σπίτι, να περπατάω καθημερινά, να κάνω προπονήσεις χαμηλής έντασης και να πίνω πολύ νερό θα μου δώσουν το σώμα των ονείρων μου», εξήγησε σε ένα άλλο βίντεο.

Τέλος, όπως τονίζει η ίδια «Μπορείτε να φάτε την αγαπημένη σας πίτσα και να χάσετε βάρος. Απόλαυσε τη ζωή και μην περιορίζετε τον εαυτό σας πάρα πολύ.»