Γυναίκα που χαμογελάει

H AIM για έβδομη χρονιά στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου - Με τα ΑΒ στηρίζει τα ακριτικά νησιά

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η ΑΙΜ τιμά τη δέσμευσή της να φροντίζει, σε συνεργασία με την Ομάδα Αιγαίου και τα ΑΒ, τη στοματική υγιεινή των κατοίκων ακριτικών νησιών μας που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε δομές οδοντιατρικής περίθαλψης.

Χαρακτηριστική είναι η φετινή δράση στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής, που δίνει το «παρών» όπου υπάρχει χαμόγελο, όσο μακριά κι αν βρίσκεται. Συγκεκριμένα, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, με κάθε αγορά ΑΙΜ αποκλειστικά από τα ΑΒ Βασιλόπουλος, οι καταναλωτές στήριξαν την αγορά απαραίτητου οδοντιατρικού εξοπλισμού για τις αποστολές της Ομάδας Αιγαίου στα μικρά ακριτικά νησιά μας. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκαν οι κάτοικοι των νησιών αυτών σχετικά με τη σωστή στοματική υγιεινή, ενώ προσφέρθηκε σε όλους τους και ένας δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος.

Είναι η πρώτη φορά που η ΑΙΜ προχωρά σε μια τέτοια δωρεά, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τους ίδιους σκοπούς και στις μελλοντικές αποστολές της Ομάδας Αιγαίου σε ακριτικά νησιά με σκοπό να βοηθήσει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται να χαμογελά με αυτοπεποίθηση! Σύντομα η ενέργεια θα επαναληφθεί ώστε να επωφεληθούν όσο γίνεται περισσότεροι κάτοικοι της ακριτικής χώρας μας.