Γυναίκα και άνδρας στο δρόμο
Φωτογραφία: Katerina Holmes/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η καλύτερη ημέρα του 2021 για την αγάπη, σύμφωνα με την αστρολογία


Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέρασε, αλλά σύμφωνα με τους αστρολόγους υπάρχει ακόμα μία ημέρα με αγαπησιάρικη διάθεση και φουλ ερωτισμό για το 2021.

Είναι μια πραγματικότητα ότι πολλοί άνθρωποι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου νιώθουν μόνοι και απογοητευμένοι. Αυτό ενισχύθηκε φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά λόγω του lockdown, καθώς μία από τις δυσάρεστες πτυχές της πανδημίας είναι το αίσθημα της αυξανόμενης μοναξιάς. Η κοινωνική απομόνωση που έφερε ο κορωνοϊός έκανε τους ανθρώπους να νιώθουν μόνοι και φόβο απέναντι στους άλλους.

Τα καλά νέα, όμως, είναι ότι παρόλο που η ημέρα των ερωτευμένων είναι πια παρελθόν, η αστρολογία έχει ακόμα μεγαλύτερα σχέδια για την αγάπη τον Μάρτιο. Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του instyle.com μέσα στον Μάρτιο υπάρχει μια ημέρα που είναι ιδανική για φουλ ερωτισμό και εκδήλωση συναισθημάτων.

Συγκεκριμένα, στις 26 Μαρτίου του 2021 υπάρχει η Σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Κριό. Μια ημέρα όπου ο ερωτισμός, η ερωτική διάθεση και η εκδήλωση των συναισθημάτων είναι στο μάξιμουμ.


Brigitte Tohm/Unsplash

Η ημέρα αυτή επηρεάζει κυρίως τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί το 1° δεκαήμερο.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, στις 26 Μαρτίου οι περισσότεροι και κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, θα λειτουργήσουν περισσότερο με το συναίσθημα και το ένστικτο. Το ενδιαφέρον για τους άλλους θα είναι έντονο και οι σχέσεις θα περάσουν μια έντονη ρομαντική φάση κάτι που θα αναζωπυρώσει την ερωτική διάθεση.

SHARE