Γάμος
Παντρεύεσαι το 2022; Φωτογραφία: Emma Bauso/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ

Γάμος -Η χειρότερη και η καλύτερη μέρα για να παντρευτείς το 2022 σύμφωνα με την αστρολογία


Αν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς το 2022, η αστρολογία έχει ήδη εντοπίσει την καλύτερη και την χειρότερη ημερομηνία για να γίνει ένας γάμος το νέο έτος.

Η επιλογή της σωστής ημερομηνίας για την τέλεση ενός γάμου είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της αστρολογίας.

Κάθε χρόνο, υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες που θεωρούνται πολύ ιδανικές και τυχερές για μια τόσο σημαντική ημέρα της ζωής σου, όπως επίσης και συγκεκριμένες ημέρες που δεν ενδείκνυνται για την τέλεση ενός γάμου.

Ποια θέλει άλλωστε να αφήσει στην τύχη την επιλογή της ημερομηνίας για το γάμο της;

Για το 2022, υπάρχει μία ημερομηνία που αξίζει να την διαλέξεις για να ορίσεις την ημερομηνία του γάμου σου και μία που καλό θα ήταν να την αποφύγεις γιατί οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές.


Φωτογραφία:Terje Sollie/Pexels

Συνήθως οι αστρολόγοι λένε ότι την ημέρα του γάμου καλό είναι να μην υπάρχει κάποια έκλειψη, ανάδρομος Ερμής, Αφροδίτης ή Αρη που φέρνουν μαζί τους απρόβλεπτες καταστάσεις.

Επίσης, επειδή η Σελήνη είναι το σύμβολο της γυναίκας και ο Ήλιος το σύμβολο του άντρα, πρέπει αυτοί οι δύο πλανήτες να είναι σε αρμονία. Ετσι, η θέση της Σελήνης καλό είναι να βρίσκεται σε ζώδια που ευνοούν τον γάμο, όπως ο Καρκίνος, ο Ταύρος ή ο Ζυγός.

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του Elite Daily, η καλύτερη ημέρα για να παντρευτείς είναι στις 30 Απριλίου και αυτή που πρέπει να αποφύγεις η 28η Μαρτίου.

Στις 30 Απριλίου, η Αφροδίτη και ο Δίας θα ενωθούν στους Ιχθύς, δίνοντας έμφαση στην αγάπη, την ενότητα και την ανάπτυξη, ενώ στις 28 Μαρτίου η Αφροδίτη και ο Κρόνος συγχρονίζονται και δημιουργούν αρνητική όψη.SHARE