Μπολ με δημητριακά
Έτσι θα κλείνεις σωστά το κουτί από εδώ και πέρα /Φωτογραφία: Shutterstock
Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Ίσως έκλεινες λάθος το κουτί των δημητριακών τόσο καιρό -Το viral βίντεο που δείχνει τον σωστό τρόπο


Μας αρέσει να απολαμβάνουμε τα δημητριακά μας με κρύο γάλα, σαν πρωινό. Μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια. Μπορούμε, επίσης να τα απολαύσουμε με γιαούρτι και φρούτα ως απογευματινό σνακ -μια άκρως χορταστική επιλογή.

Είναι γευστική εμμονή μικρών και μεγάλων.

Είναι θρεπτικά και όταν δεν περιέχουν μεγάλη ποσότητα ζάχαρης μπορούν να συμβάλλουν στη διατήρηση της γραμμής μας. Ένα κουτί με δημητριακά υπάρχει πάντα στο ντουλάπι μας και μας βγάζει από την δύσκολη θέση όταν θέλουμε να φάμε κάτι υγιεινό, στα γρήγορα.

Ξέρατε, όμως, ότι τόσο καιρό κλείναμε το κουτί με λάθος τρόπο;

Συγκεκριμένα, συνηθίζαμε να κλείνουμε απλώς το πάνω μέρος του κουτιού, αφήνοντας περιθώριο στον αέρα να εισβάλλει στο κουτί και να μαλακώσει γρήγορα το περιεχόμενό του.

Η Katy Bee, μια Βρετανίδα TikToker, αποκάλυψε τον σωστό τρόπο να κλείνουμε το κουτί με τα δημητριακά ώστε αυτά να διατηρούνται φρέσκα.

Όπως δείχνει το βίντεο που ανέβασε, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τσακίσεις τα πλάγια του κουτιού, στο πάνω μέρος και να βάλεις από μέσα τα δύο κομμάτια που προεξέχουν.

@katybee2020

You been doing it wrong all this time!##lifehack ##lifehacks ##technique ##hacks ##kelloggs ##cerealcheck

♬ original sound - katybee2020

Το απίθανο τρικ κρατά τον αέρα έξω από το κουτί και το περιεχόμενο φρέσκο για περισσότερο καιρό, ενώ παραμένει κλειστό και δεν ανοίγει μόνο του.

@katybee2020

i filmed this by sticking my phone tripod down my bra. I put a bra on especially. ##lifehack ##lifehacks ##technique ##trump2020

♬ original sound - katybee2020

Το βίντεο έχει χιλιάδες προβολές ενώ άλλος ένας χρήστης δοκίμασε το τρικ για να δει αν λειτουργεί.

Ο Maqsood Hus έκανε το πανέξυπνο κόλπο viral στα social media με τους χρήστες να έχουν ξετρελαθεί! Το χαρακτήρισαν «mind blowing» και «life changing».

@maqsoodhus

Everyday i realise i’ve been living life wrong... thanks @katybee2020 for this! ##fyp ##cereal ##superiorsnack ##lifehacks ##bored ##quarantine ##breakfast

♬ original sound - katybee2020
SHARE