Κρεβατοκάμαρα διαμερίσματος
Φωτογραφία: Unsplash/Kim Schouten
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΙΔΕΑ

Κανένα κομοδίνο -Με ποιο item μπορείς να αντικαταστήσεις το κλασικό έπιπλο αν η κρεβατοκάμαρά σου είναι πολύ μικρή


Ένα πολύ μικρό δωμάτιο είναι ένας χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει αμέτρητες «μεγάλες» ιδέες που αφορούν την διακόσμηση. Λίγη αποφασιστικότητα παραπάνω χρειάζεται για να τις υλοποιήσεις και παρατηρητικότητα για να τις εντοπίσεις μέσα στον απέραντο ορίζοντα του διαδικτύου.

H Shira Gill, μια από τις πιο επιτυχημένες home organizers του κόσμου, έχει ως μότο της την εξής φράση «Eπιμελήσου και οργάνωσε το σπίτι σου για την ζωή που θέλεις να ζήσεις».

Και έχει δίκιο: τα αντικείμενα που μας περιβάλλουν, ο τρόπος με τον οποίο τα τοποθετούμε στον χώρο και η αξία που τους δίνουμε επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της καθημερινότητάς μας στο σπίτι.

Η Shira Gill σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram που μετρά χιλιάδες followers, δίνει μια έξυπνη ιδέα σε όσους θέλουν να εξοικονομήσουν επιπλέον χώρο στην (μικρή) κρεβατοκάμαρά τους.

Το κομοδίνο (στην κλασική μορφή του) μπορεί να αντικατασταθεί από μια θήκη στο πλάι του κρεβατιού. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε το βιβλίο σας, τα γυαλιά σας -αν φοράτε-, τα προϊόντα περιποίησής σας για τις βραδινές ώρες και τα αγαπημένα σας μικροπράγματα.

Η (εύλογη) απορία σας τώρα ίσως να είναι: «Και το ποτήρι με το νερό πού θα το ακουμπήσω;».

Μια ωραία λύση είναι ένα μικρό σκαμπό -που είναι ένα από τα αγαπημένα design items των διακοσμητών αυτή τη στιγμή.

Αυτή η θήκη μπορεί να αντικαταστήσει ένα ράφι ή ακόμα και μια συρταριέρα στο παιδικό δωμάτιο:

SHARE