Μητέρα τεσσάρων παιδιών στην είσοδο του σπιτιού της μαζί με τον σκύλο της
Διαβάστε τι περιλαμβάνει το BBG ή Bikini Body Guide/Φωτογραφία: mandi_wilson_fitness/instagram
BBG

Μητέρα 4 παιδιών κατάφερε να χάσει 52 κιλά με το πρόγραμμα γυμναστικής BBG -H εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της


Η 34χρονη Mandi Jane Wilson, μητέρα τεσσάρων παιδιών, κατάφερε να αδυνατίσει και να χάσει 52 κιλά με το πρόγραμμα γυμναστικής BBG (Bikini Body Guide) και να αποκτήσει το σώμα που πάντα ονειρευόταν.

Οπως όλες οι γυναίκες, η 34χρονη Mandi πήρε αρκετά κιλά μετά από κάθε εγκυμοσύνη της. Το σώμα της μετά από 4 εγκυμοσύνες είχε αλλάξει εντελώς και της ήταν πολύ δύσκολο έως και αδύνατο να το επαναφέρει όπως ήταν στην αρχή, πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί στα 22 της. Αυτό που την απογοήτευε είναι ότι έχανε κιλά και μετά από λίγο τα έπαιρνε ξανά και οι προσπάθειές της πήγαιναν στον βρόντο. Είχε κουραστεί να είναι σε μια μόνιμη δίαιτα και να μην βλέπει αποτελέσματα ούτε στη ζυγαριά, αλλά ούτε στο σώμα της.

Το τέταρτο παιδί της το απέκτησε το 2015 και τότε αποφάσισε να ξεκινήσει το πρόγραμμα γυμναστικής BBG και να χάσει 52 κιλά σε διάστημα ενός έτους και τεσσάρων μηνών. Στόχος της κάθε μέρα είναι να μην υπερβαίνει τις 1500 θερμίδες και σε συνδυασμό με τη γυμναστική έχει δει εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα της.

Πριν αρχίσει το πρόγραμμα γυμναστικής BBG, έκανε 3 με 5 φορές την εβδομάδα ελλειπτικό μηχάνημα για 15 λεπτά. Οσο η φυσική της κατάσταση βελτιωνόταν, αυξανόταν και η διάρκεια που έκανε ελλειπτικό. Τα 40 λεπτά την ημέρα ήταν το ανώτατο όριό της.

BBG ή Bikini Body Guide

Tο συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής έχει κερδίσει εκατομμύρια υποστηρικτές. Δημιουργός του είναι η fitness influencer Kayla Itsines, ελληνικής καταγωγής, η οποία υπόσχεται να δεις στον καθρέφτη σου θαύματα! Το καθημερινό πρόγραμμα βασίζεται σε έντονες 28λεπτες προπονήσεις, γυμνάζοντας διαφορετικά μέρη του σώματος όπως χέρια, κοιλιακούς, πόδια, εστιάζοντας κάθε φορά σε μία διαφορετική ομάδα μυών. Πρόκειται για ένα θεαματικά αποτελεσματικό πρόγραμμα που αν συνδυαστεί με ισορροπημένη διατροφή μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.

Αν είσαι από εκείνους που δεν συμπαθούν πολύ τα γυμναστήρια, μπορείς να παρακολουθήσεις βίντεο της Kayla και να προσαρμόσεις τις ασκήσεις της στο σπίτι σου. Η Kayla Itsines έχει καταφέρει να αλλάξει το σώμα χιλιάδων γυναικών σε όλο τον κόσμο και συγχρόνως να δώσει το κίνητρο και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε όλες και όλοι, με τον οδηγό ασκήσεων που έχει δημιουργήσει.

Μην ψάχνεις δικαιολογίες

Η Kayla Itsines, fitness blogger και δημιουργός του προγράμματος BBG δίνει την ακόλουθη σημαντική συμβουλή: «Μερικές φορές δεν έχουμε διάθεση. Δεν θέλουμε να γυμναστούμε και δεν μπορούμε να βρούμε τον απαραίτητο ενθουσιασμό. Το μυστικό είναι να αντιμετωπίσεις την άσκηση σαν μέρος της καθημερινότητάς σου και να σου γίνει συνήθεια. Δεν θέλεις κάθε φορά να λουστείς, αλλά ξέρεις ότι πρέπει να το κάνεις. Όταν δεν έχεις διάθεση, μην ψάχνεις για δικαιολογίες. Απλά κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις και μετά θα νιώθεις περήφανη για τον εαυτό σου».

SHARE