Μητέρα αγκαλιάζει τις κόρες της σφιχτά
Η μητέρα είναι γιατρός και είχε πολύ καιρό να δει τα παιδιά της/Φωτογραφία: twitter
ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΛΗΞΗ

Γιατρός βλέπει τις κόρες της μετά από 9 εβδομάδες -Η στιγμή της συνάντησης έγινε viral


Ενα πολύ συγκινητικό βίντεο έρχεται από την Αγγλία, με μια μητέρα η οποία είναι γιατρός και είχε να δει τα παιδιά της 9 εβδομάδες λόγω του κορωνοϊού.

Η Suzie Vaughan είναι μητέρα δύο κοριτσιών και έπρεπε να μείνει μακριά τους για αρκετά μεγάλο διάστημα όσο εκείνη εργαζόταν στο νοσοκομείο και βρισκόταν στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Η 43χρονη επέστρεψε στο σπίτι της και το βίντεο της συνάντησης με τα παιδιά της συγκίνησε το διαδίκτυο.

Οι κόρες της, η 7χρονη Hettie και η 9χρονη Bella, όλο αυτό το διάστημα έμεναν με την αδελφή της, Charlotte, η οποία ήταν εκείνη που ανέβασε το βίντεο στο twitter. Η 43χρονη μητέρα κάνει έκπληξη στα παιδιά της την στιγμή που βλέπουν τηλεόραση και όταν εκείνα την αντιλαμβάνονται, πέφτουν στην αγκαλιά της και κλαίνε από συγκίνηση.

Το βίντεο της συνάντησής τους έχει 2.1 εκατομμύρια προβολές και έγινε viral. «Ηταν απίστευτο όταν είδα τις κόρες μου και πάλι. Μου είχαν λείψει φρικτά. Επρεπε όμως να μείνω μακριά τους για να τις προστατέψω» σημείωσε η 43χρονη μητέρα γιατρός.

SHARE