Γυναίκες γελάνε

To μοναδικό ζώδιο που τα πηγαίνει καλά με όλους -Ως φίλος, συνεργάτης και σύντροφος

Η συμβατότητα μεταξύ των ζωδίων ήταν πάντα μεγάλο θέμα συζήτησης. 

Ένα από πιο συνηθισμένα ζητήματα που καλείται να λύσει η αστρολογία είναι τα ταιριάσματα των ζωδίων. Ταιριάζουν τελικά τόσο πολύ οι Σκορπιοί με τους Αιγόκερους; Ισχύει ότι, αν ο Υδροχόος συναντηθεί με τον Καρκίνο, θα έρθει η μεγάλη καταστροφή; Με αυτούς τους επικοινωνιακούς Διδύμους τι συμβαίνει; Είναι τόσο άπιστοι όσο λένε;

Εσύ, το ήξερες ότι σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχει ένα ζώδιο που τα πηγαίνει καλά με όλα τα υπόλοιπα ζώδια; Και, όντως, δεν υπάρχει κανένα δράμα στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Αυτό το ζώδιο είναι σταθερός φίλος, διασκεδαστικός σύντροφος και πολύ καλός συνεργάτης. Όχι, αν νομίζεις ότι μιλάμε για τον Λέων, κάνεις λάθος.

Αυτό το ζώδιο είναι ο Ιχθύς. Αυτό το ζώδιο του νερού είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει τους άλλους, χωρίς να πάρει τίποτα πίσω. Εξαιρετικά φιλικός και ανιδιοτελής, τα πηγαίνει καλά με όλους και προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις. Είναι συναισθηματικός, ευαίσθητος, αφοσιωμένος, δημιουργικός και ευπροσάρμοστος. Δεν του αρέσει το κουτσομπολιό, είναι γενναιόδωρος, συμπονετικός, εξαιρετικά πιστός και του αρέσει να φροντίζει τους άλλους. Ο Ιχθύς σπάνια κάνει κριτική στους άλλους και πάντοτε συγχωρεί. Τέλος είναι πιο ανεκτικός από όλα τα ζώδια. Επομένως, με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα στον χαρακτήρα του λογικό δεν είναι να τα πηγαίνει καλά με όλους;

Ο Ιχθύς τα πηγαίνει καλά με όλους

Ο Ιχθύς ως φίλος

Ως φίλος, ο Ιχθύς είναι εξαιρετικά αξιόπιστος και προσγειωμένος. Η φιλία είναι πολύ σημαντική για εκείνον. Δεν ψάχνει κοινωνικές σχέσεις, αλλά φιλίες που θα κρατήσουν στο χρόνο. Δένεται συναισθηματικά με αυτούς που αγαπά και δίνει την αγάπη του άνευ όρων. Δείχνει εύκολα κατανόηση στα προβλήματα των άλλων και είναι καλός ακροατής.
Για όλους τους παραπάνω λόγους είναι πάντα ευπρόσδεκτος στις παρέες και όλοι αναζητούν τη φιλία του.

Ο Ιχθύς ως συνεργάτης

Παρόλο που έχει τη φήμη ότι είναι αφηρημένος, ο Ιχθύς είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Πολλές φορές θα πάρει τον έλεγχο σε ένα μίτινγκ και θα ηγηθεί ενός πρότζεκτ. Είναι ένας πιστός συνεργάτης και τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά με Κριούς, Λιοντάρια και Τοξότες. Είναι ικανός να θυσιάσει τις δικές του ανάγκες για το καλό της ομάδας του. Είναι εξαιρετικά δημιουργικός με καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Ο Ιχθύς ως σύντροφος

Ο Ιχθύς ξέρει να αγαπάει. Αν σε αγαπήσει, θα σου δώσει τα πάντα! Είναι πολύ ευαίσθητος στις ανάγκες του συντρόφου του, σε σημείο που ξεχνά τις προσωπικές του ανάγκες. Είναι ρομαντικός, ευαίσθητος και εξαιρετικά πιστός. Θα ακούσει τις επιθυμίες σου, τα νέα σου και όσα σε απασχολούν. Έχει την υπομονή και τη διάθεση να κάτσει ώρες και να σε ακούει να του μιλάς για οτιδήποτε. Τα ζώδια με τα οποία έχει ερωτική έλξη είναι ο Καρκίνος και ο Σκορπιός.