Γυναίκα και άνδρας
Πάντα η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου/Φωτογραφία: cottonbro/ Pexels
ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4 Νοεμβρίου -Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο


Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4 Νοεμβρίου έρχεται με άγριες διαθέσεις και θα έχουμε ραγδαίες αλλαγές, χωρισμούς και απρόσμενες συναντήσεις για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Οπως τονίζουν οι αστρολόγοι η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 4 Νοεμβρίου, 23:14 ώρα Ελλάδας, στις 12° 40’ του Σκορπιού, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο, και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από τις 10 έως τις 14 μοίρες.

Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό, δημιουργεί ένα κλίμα που η ανάγκη για αλλαγή είναι επιτακτική. Επίσης, φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και κυρίως αρνητικά, οπότε χρειάζεται πολύ προσοχή και να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.

Πολλοί θα νιώσουν έντονο θυμό και δεν θα υπολογίσουν κανέναν και τίποτα. Κάποιοι θα τραβήξουν το σχοινί μέχρι να σπάσει με αποτέλεσμα να έχουμε πολλούς χωρισμούς και καβγάδες στα ζευγάρια.

Αυτή η νέα Σελήνη θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και απρόσμενες συναντήσεις με ανθρώπους που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Κάποιοι θα αλλάξουν δουλειά, άλλοι θα μετακομίσουν και αρκετοί θα δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους. Αλλωστε, πάντα η νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου.

Φωτογραφία: Elina Sazonova/Pexels

Ας δούμε τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο:

Ταύρος

Πρέπει να προσέχεις τις παρορμητικές κινήσεις καθώς αυτή η νέα Σελήνη θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Οι εντάσεις θα είναι πολλές, για αυτό να ξέρεις ότι αν τραβήξεις πολύ το σχοινί θα σπάσει. Στην εργασία θα νιώσεις μεγάλη πίεση και αυτό θα σου φέρει επιπλέον εκνευρισμό καθώς θα θελήσεις να τα προλάβεις όλα. Το στρες σε εμποδίζει να δεις τα πράγματα με μια καθαρή ματιά. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ψυχραιμία.

Λέων

Κάποια θέματα θα προκύψουν τόσο ξαφνικά που δεν θα ξέρεις από πού σου ήρθαν. Αυτό το διάστημα θα έχεις πολλά νεύρα, οπότε καλό είναι να μην έρθεις σε σύγκρουση με συνεργάτες και με ανθρώπους από το κοντινό σου περιβάλλον. Αν προσπαθήσεις να επιβάλλεις αυτά που θέλεις και να επιμείνεις στο να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στα πράγματα, το μόνο που θα εισπράξεις είναι αντίδραση που μπορεί να φέρει ακόμη κι έναν χωρισμό. Αρα, δεν πρέπει να τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα.

Σκορπιός

Αυτές τις μέρες επικρατεί μια ένταση και ίσως καλείσαι να κάνεις κάποιες σημαντικές επιλογές και να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Αν σκεφτόσουν ότι ήθελες να μετακομίσεις ή να αλλάξεις δουλειά, τότε ήρθε η στιγμή να κάνεις το μεγάλο βήμα. Επομένως, να είσαι προετοιμασμένος για μεγάλες αλλαγές το επόμενο διάστημα.

Υδροχόος

Τα διλήμματα πλέον είναι αρκετά και αυτό σου προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια. Τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου είναι όλα ξαφνικά και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ότι δεν πατάς γερά στα πόδια σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στο πώς μιλάς στους γύρω σου, γιατί η κακή συμπεριφορά σου θα προκαλέσει μεγάλη αντίδραση και ενδεχομένως να βρεθείς σε καυγάδες και αντιπαραθέσεις.

SHARE