Νερό Aqua Carpatica
Νερό Aqua Carpatica/ Φωτογραφία: Aqua Carpatica
13|04|2021 10:46
SHARE
AQUA CARPATICA

To μεγαλύτερο δώρο στον εαυτό μου είναι ένα μπουκάλι με το πιο καθαρό νερό της φύσης


«Για να αποκτήσεις κάτι που δεν είχες ποτέ, πρέπει να κάνεις κάτι που ποτέ δεν έκανες»: αυτή η φράση πάντα ξεκλείδωνε νέες πόρτες στη ζωή μου. Τώρα νιώθω ότι την χρειάζομαι περισσότερο από ποτέ. Τώρα που τα πάντα γύρω μου αλλάζουν τόσο μα τόσο γρήγορα.

Ο μεγάλος χρόνος παραμονής στο σπίτι τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας, λειτούργησε για μένα πολύ θετικά, ως έναν βαθμό, γιατί κατάφερα κάτι που δεν ήταν τόσο εύκολο μέχρι πρότινος. Να ακούσω καθαρά την εσωτερική μου φωνή που μου είπε κάτι πολύ σημαντικό για την εξέλιξή μου: να αναζητώ πάντα το καλύτερο. Και το νερό που πίνω είναι για μένα η απόλυτη προτεραιότητα.

Αναζήτησα, λοιπόν, ό,τι πιο αγνό και εκλεκτό προσφέρει η αγορά τώρα. Και το βρήκα στο AQUA Carpatica. Ένα μεγάλο δώρο της φύσης. Πλέον δεν το αλλάζω με κανένα άλλο.

Δεδομένου ότι ήθελα να κάνω μια νέα αρχή στις καθημερινές μου συνήθειες, ξεκινώντας από το κομμάτι της ενυδάτωσης, -που θεωρώ βασικό πυλώνα της ενέργειας και της παραγωγικότητάς μου κατά τη διάρκεια της ημέρας-, έβαλα στη λίστα μου αυτό το νερό για πολλούς λόγους.

Και αυτοί οι λόγοι είναι τόσο δυνατοί που με κάνουν να πίνω συχνά νερό μέσα στην ημέρα -πράγμα που δεν συνήθιζα να κάνω για πολλά χρόνια δυστυχώς. Έφτανα στο σημείο να νιώθω αφυδατωμένη και το πρόσωπό μου να δείχνει μονίμως κουρασμένο.

Με το AQUA Carpatica, απολαμβάνω την κάθε γουλιά ξέροντας ότι προσφέρω στον εαυτό μου καλή υγεία, ποιότητα και θα τολμήσω να πω και νεότητα! Έγινε το νερό ο αγαπημένος μου σύντροφος και δεν το αλλάζω με κανένα!

Τόσο το Φυσικό Μεταλλικό Νερό όσο και το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Aqua Carpatica έχουν ισορροπημένη περιεκτικότητα σε πλούσια μεταλλικά στοιχεία, πολύ μικρή περιεκτικότητα σε Νάτριο (το Ανθρακούχο έχει μηδέν Νιτρικά- είναι το ΜΟΝΟ νερό στον κόσμο που το καταφέρνει αυτό!- ενώ το Φυσικό Μεταλλικό Νερό σχεδόν μηδέν Νιτρικά (0,6 mgr/L), υψηλό Ph, και εμφιαλώνονται στην πηγή σε αυστηρά προστατεύομενες περιοχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατανάλωση φυσικώς ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού με φυσικά διττανθρακικά άλατα εξουδετερώνει την υπερβολική γαστρική οξύτητα, διευκολύνει την πέψη και το μεταβολισμό και μεταφέρει φυσικούς ηλεκτρολύτες στο σώμα. Επίσης, προλαμβάνει τη δημιουργία πέτρας στα νεφρά και εξουδετερώνει το γαλακτικό οξύ που παράγεται κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε σωματικής δραστηριότητας.

Το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica είναι ασβεστιούχο, έχει, δηλαδή, υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, παρέχοντας σχεδόν το 41% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας που προτείνει το NHS για ενήλικες ανά λίτρο. Επιπλέον, παρέχει το 28% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας μαγνησίου για ενήλικες ανά λίτρο, που προτείνει το NHS.

Σε αυτή τη ζωή, το «ποιοτικό» δεν είναι διόλου τυχαία «ποιοτικό». Έχει ιδιότητες που το κάνουν ξεχωριστό. Έτσι, κι αυτό το νερό, μέχρι στιγμής, έχει κερδίσει επάξια 48 διεθνή βραβεία και διακρίσεις.

Η «πατρίδα» αυτού του «θαύματος της παρθένας φύσης» είναι τα Καρπάθια Όρη της Ρουμανίας, μια περιοχή ανέγγιχτη από τον πολιτισμό, την βιομηχανία, τη γεωργία και γενικότερα, οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα. H συγκεκριμένη έκταση προσλαμβάνει τεράστιες ποσότητες βρόχινου νερού, καλύπτεται από απάτητα δάση ελάτων και βελανιδιών και αποτελεί καταφύγιό για τον μεγαλύτερο αριθμό αρκούδων σε ολόκληρη την Ευρώπη (10.000) αλλά και άλλων αγρίων ζωών. Το AQUA Carpatica ανακαλύφτηκε το 2005, αναλύθηκε η σύστασή του κατά την διάρκεια 5 ολοκλήρων ετών και άρχισε να εμφιαλώνεται το 2010.

Όλα αυτά πώς μπορούν να μην το κάνουν μοναδικό; Είμαι ευγνώμων που έφτασε στα χέρια μου και μπήκε στη ζωή μου.


Επιπλέον, τα γεύματά μου μέσα στην ημέρα έχουν πάρει άλλη γεύση. Το υπέροχο design του μπουκαλιού είναι μια πινελιά που κάνει το table setting στο τραπέζι της κουζίνας μου να μοιάζει με αυτό του αγαπημένου μου εστιατορίου που τόσο μου λείπει λόγω της πανδημίας. Aπολαμβάνω όχι μόνο να πίνω αυτό το νερό αλλά...και να το βλέπω! Το AQUA Carpatica κάνει τη διαφορά στο σκηνικό της καθημερινότητάς μου, την οποία προσπαθώ πλέον να «σκηνοθετώ» με επιμέλεια!

Έχοντας αποφασίσει να δίνω στον εαυτό μου το καλύτερο μέσα στην ημέρα, νιώθω αληθινή ευεξία.Ένα αίσθημα που την εποχή που διανύουμε το αναζητούν όλοι αλλά πολλοί δεν μπορούν να βρουν εύκολα. Νιώθω ευχαρίστηση με τις επιλογές μου.

Αν μπορούσα να πω κάτι μέσα από την εμπειρία μου είναι ότι η έμπρακτη αγάπη στον εαυτό μας είναι το σύνολο των στιγμών που μας φροντίσαμε μέσα στην ημέρα. Με το AQUA Carpatica νιώθω ότι μου προσφέρω αυτό που πραγματικά μου αξίζει!

SHARE