Η ΕΥΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΕΥΡΗΚΑ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
31|03|2022 17:01
SHARE

Ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ στηρίζει τους πρόσφυγες της Ουκρανίας


Με αίσθημα ευθύνης και επίγνωση του μεγέθους της προσφυγικής κρίσης στην Ουκρανία και των βασικών αναγκών που αντιμετωπίζουν τα θύματά της, ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ συμμετέχει στην αγωνία τους και καταθέτει τη συμμετοχή του για την ανακούφισή τους.

Συγκεκριμένα, σε συνεννόηση και με τους αρμόδιους φορείς, ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ προσέφερε αντιβακτηριδιακά- απολυμαντικά προϊόντα αξίας 50.000 € στους πολίτες της Ουκρανίας που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους προκειμένου να απομακρυνθούν από τις εμπόλεμες περιοχές. Η προσφορά αυτή του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ έχει σκοπό -μεταξύ άλλων- να συμβάλει στην αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία έχει μεν υποβαθμιστεί εξαιτίας των προτεραιοτήτων που θέτει ο πόλεμος, δεν παύει όμως να είναι παρούσα και να ταλαιπωρεί τους συνανθρώπους μας οι οποίοι, λόγω συνθηκών, δεν διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα για να τη διαχειριστούν αποτελεσματικά.

Όπως δήλωσε στέλεχος του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ, «με ιδιαίτερη συγκίνηση και με την ευχή να λήξει το ταχύτερο δυνατό η τεράστια αυτή ανθρωπιστική κρίση, ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ επιθυμεί να συμβάλει ουσιαστικά στη συλλογική προσπάθεια βοήθειας των προσφύγων. Στόχος μας, τόσο σε συνθήκες κανονικότητας όσο και σε έκτακτες ανάγκες, είναι να είμαστε όσο γίνεται περισσότερο χρήσιμοι για την κοινωνία. Ένας στόχος ο οποίος σήμερα, κάτω από το πρίσμα του πολέμου, γίνεται για εμάς επιτακτική ανάγκη».

SHARE