Τα λαχανικά είναι πολυδιάστατα. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις μια απλή, υγιεινή σαλάτα, αλλά μπορείς να δημιουργήσεις και ευφάνταστα, ιδιαίτερα πιάτα με αυτά.
Η αποθήκευσή τους, ωστόσο, χρειάζεται την μεγαλύτερη προσοχή γιατί είναι αυτή που εξασφαλίζει την φρεσκάδα και τη γεύση τους. Άλλα μαραίνονται και χαλάνε πολύ εύκολα και γρήγορα και άλλα διατηρούνται για περισσότερο καιρό στο ψυγείο.
Το καρότο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο λαχανικό. Τραγανό, τρώγεται σκέτο σαν σνακ, αλλά πάει υπέροχα μαγειρεμένο σε σούπες, ψητά, λαδερά κ.α.
Πόσες φορές, όμως, όταν πας να πιάσεις μερικά από τα καρότα που έχεις, είναι μαλακά, σαν μαραμένα;
Υπάρχει ένας αλάνθαστος τρόπος για να αποθηκεύσεις τα καρότα ώστε να μην μαλακώνουν και να μένουν για περισσότερο καιρό φρέσκα.
Το ψυγείο είναι το πιο δημοφιλές μέρος για να διατηρήσεις τα καρότα - όπως και τα περισσότερα λαχανικά.