Χαμόγελο παιδιου

«Ή θα βγάλεις κάτι παραπάνω ή θα βγάλω το βίντεό σου στο Instagram»

«Φύγε από δω μ@λακισμένο», «βγάλε τη ζακέτα σου», «πες μου πού μένεις;»…Αυτές είναι μόνο κάποιες φράσεις από την έρευνα που έκανε το Χαμόγελο του παιδιού, σε γνωστή πλατφόρμα, στην οποία μπαίνουν ακόμη και ανήλικοι.

Το βίντεο που θα δείτε μπορεί να σας σοκάρει. Θα πρέπει όμως να το δείτε για να δείτε τι συμβαίνει σε «χώρους» όπου συνευρίσκονται εικονικά αγόρια με κορίτσια, αγόρια με αγόρια, ενήλικοι με ανήλικους.
Αρχικά το βίντεο ξεκινά με το μπούλιγκ που υφίσταται ένα κορίτσι από συνομήλικο της επειδή «δεν του άρεσε η φάτσα της». Παρατηρούμε ότι η κακοποιητική συμπεριφορά λοιπόν δεν είναι θέμα ηλικίας. Η κοπέλα προσπαθεί να κάνει μια λειτουργική συζήτηση με το αγόρι, ωστόσο αυτό αντιδρά με βωμολοχίες και ταπεινωτικές εκφράσεις.

Στη συνέχεια το κορίτσι συνδέεται με ένα μικρό παιδί και κερδίζει την εμπιστοσύνη του. Μέσα σε λίγα λεπτά καταφέρνει να του αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες για το πού είναι το σπίτι του και άλλες λεπτομέρειες από την ζωή του.

Η αποκορύφωση έρχεται όταν η νεαρή μιλά με μεγαλύτερους από αυτήν άνδρες οι οποίοι της ζητούν να γδυθεί και την εκβιάζουν με βίντεο που υποθετικά έχουν τραβήξει, αν δεν το κάνει. Σε άλλη περίπτωση ένα αγόρι θέλει να της δείξει το μόριό του για να του πει αν το βρίσκει ικανοποιητικό.
Ο ζόφος της ελληνικής κοινωνίας σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο.