Μοντέρνα κουζίνα και πάγκος με λαχανικά και φρούτα
Η πρόταση της ΙΚΕΑ θα σε ενθουσιάσει/Φωτογραφία: Jason Briscoe/Unsplash
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η οικονομική πρόταση της ΙΚΕΑ για να λύσεις το πρόβλημα αποθήκευσης στην κουζίνα


H οργάνωση της κουζίνας είναι άκρως σημαντική σε ένα σπίτι, ώστε η διαδικασία της μαγειρικής να γίνεται όσο πιο ευχάριστα γίνεται και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι αποθηκευτικοί χώροι σε ένα σπίτι είναι πάντα πολύ χρήσιμοι και ιδίως στην κουζίνα για να μπορέσει να χωρέσει όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός της. Τις περισσότερες φορές όμως ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος της κουζίνας δεν είναι αρκετός. Τι γίνεται λοιπόν σε μια τέτοια περίπτωση;

Η ΙΚΕΑ βρήκε μια οικονομική πρόταση όταν όλοι οι αποθηκευτικοί χώροι στην κουζίνα σου έχουν γεμίσει. Θα κρατήσει τον χώρο της κουζίνας πάντα σε τάξη και θα σου δώσει τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα της κουζίνας σου σε μια θέση, ώστε να είναι οργανωμένη.

Η νέα σειρά λειτουργικών ειδών αποθήκευσης και οργάνωσης #NEREBY, ήρθε να αξιοποιήσει τους τοίχους της κουζίνας σου με μία μεγάλη ποικιλία από ράγες, άγκιστρα, θήκες αποθήκευσης, τσάντες και πολλά άλλα, που θα κρατήσουν τον χώρο πάντα σε τάξη.

Δες εδώ:

Οταν η κουζίνα του σπιτιού σου είναι μικρή και έχει έλλειψη αποθηκευτικού χώρου, τότε μια έξυπνη ιδέα είναι να αξιοποιήσεις τους τοίχους της και να κρεμάσεις μια ράγα, ώστε εκεί να αποθηκεύσεις πράγματα είτε με αγκίστρια, είτε με θήκες αποθήκευσης.

Μπορείς να κρεμάσεις πάνω στη ράγα ό,τι μπορείς να φανταστείς: από τηγάνια μέχρι κουτάλες και πετσέτες. Είναι πολύ πρακτικό και παράλληλα πολύ στιλάτο.

SHARE