Τα αγαπημένα μας γλυκά θα είναι πάντα τα σοκολατένια.
Ένα λαχταριστό γλυκό με σοκολάτα μάς κάνει να νιώθουμε υπέροχα και το απολαμβάνουμε με την ψυχή μας.
Η κουβερτούρα είναι το βασικό υλικό ενός γλυκού με σοκολάτα, είτε αυτό είναι κέικ είτε τούρτα.
Ακόμη κι αν είσαι λάτρης της σοκολάτας, όμως, θα συμφωνήσεις ότι το να την κόψεις δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Όταν προσπαθούμε να κόψουμε ή ψιλοκόψουμε μια μπάρα κουβερτούρας, κομματάκια πετάγονται από εδώ και από κει που στη συνέχεια προσγειώνονται στις επιφάνειες και λιώνουν.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα χάος στην κουζίνα μας που στη συνέχεια θέλει σχολαστικό καθάρισμα.
Το καλό είναι ότι υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να ψιλοκόψεις την σοκολάτα ή την κουβερτούρα χωρίς να τρίβεις μετά.
Θα χρειαστείς τρία πράγματα: Υγρά χαρτιά, φούρνο μικροκυμάτων και ένα οδοντωτό μαχαίρι.