Πανσέληνος Ιουλίου
Σε ποια 4 ζώδια η Πανσέληνος στις 24/07/2021 θα φέρει τα πάνω κάτω/Φωτογραφία: Drew Tilk/Unsplash
FULL MOON

Πανσέληνος Ιουλίου: Ποια 4 ζώδια επηρεάζει το «Φεγγάρι του Ελαφιού»


Η Πανσέληνος του Ιουλίου 2021 ή αλλιώς το «Φεγγάρι του Ελαφιού», όπως το αποκαλούν θα εμφανιστεί στον ουρανό το βράδυ του Σαββάτου, στις 24 Ιουλίου.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος έχει και άλλες ονομασίες όπως «Πανσέληνος του Κεραυνού» «Πανσέληνος του Σανού», «Πανσέληνος του Υδρόμελου», όμως η επικρατέστερη είναι η «Πανσέληνος του Ελαφιού», καθώς σύμφωνα με την παράδοση κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα νέα κέρατα των αρσενικών ελαφιών άρχιζαν να βγαίνουν από το μέτωπό τους.

Στις 24 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί η πανσέληνος του Ιουλίου 2021, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στην 1η μοίρα και επηρεάζει κυρίως 4 ζώδια.

Σύμφωνα με την αστρολογία, η συγκεκριμένη Πανσέληνος επηρεάζει τα ζώδια της σταθερής ομάδας, δηλαδή Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Μάλιστα, η επιρροή της θα έχει διάρκεια ένα μήνα καθώς ακολουθεί η Πανσέληνος του Αυγούστου στις 22/8 στον ίδιο άξονα.

Ταύρος

Οσοι είναι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου θα πρέπει να δείξουν μεγάλη υπομονή καθώς η πίεση στη δουλειά θα είναι έντονη και αυτό θα τους φέρει εκνευρισμό, την οποία θα μεταφέρουν και στο σπίτι τους. Η ψυχραιμία είναι η λέξη κλειδί για τους Ταύρους και καλό είναι να μην φοβηθούν τις αλλαγές καθώς υπάρχει μεγάλη περίπτωση να θελήσουν να κλείσουν κάποιο κύκλο που ξεκίνησε αυτή τη χρονιά. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τους στόχους και τις προτεραιότητες των Ταύρων, οι οποίοι θα πρέπει να τους ξανασκεφτούν και ίσως αλλάξουν γνώμη για αυτούς.

Λέων

Σημαντικές αλλαγές θα βιώσουν τα Λιοντάρια καθώς οι ελεύθεροι θα βρουν ταίρι και οι δεσμευμένοι οι οποίοι δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι με την σχέση τους θα πάρουν την απόφαση να χωρίσουν. Γενικότερα τα Λιοντάρια θα χρειαστεί να επανεξετάσουν τις σχέσεις τους και τις συνεργασίες τους και να προβληματιστούν με τα άτομα που έχουν γύρω τους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.


Φωτογραφία: vicente jesús diaz/Pexels

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου καλό είναι να αποφύγουν συζητήσεις και καταστάσεις που κάνουν μπαμ πως θα οδηγήσουν σε ένταση και καυγά. Δυστυχώς οι Σκορπιοί θα νιώσουν ότι η σταθερότητα της ζωής τους έχει λίγο χαθεί και θα τους πάρει αρκετό χρόνο για να βρουν ξανά τα πατήματά τους. Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει κυρίως το σπίτι σας και την οικογένειά σας.

Υδροχόος

Στο ζώδιό των Υδροχόων πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Ιουλίου, οι οποίοι θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές. Αυτή η Πανσέληνος θα τους ωθήσει να δουν ποιοι πραγματικά είναι και να ανακαλύψουν ξανά τον εαυτό τους. Θα πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους και θα δουν τα πράγματα με μια πιο καθαρή ματιά.

SHARE