Γυναίκα και άνδρας
Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;/Φωτογραφία: Ron Lach/Pexels
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21 Σεπτεμβρίου: Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο


Στις 21 Σεπτεμβρίου 2021, διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η εβδομάδα ξεκινά με μια Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, η οποία θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της 21ης Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια Πανσέληνο, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας, δηλαδή τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου καθώς επίσης κι όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στην 28η μοίρα.

Αυτή η πανσέληνος θα δημιουργήσει μια πιο έντονη ατμόσφαιρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας για αυτά τα 4 ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) με αποτέλεσμα να να εκφράζουν πιο έντονα τα συναισθήματα τους, θετικά ή αρνητικά. Τα συναισθήματα, η ευαισθησία και η διαίσθηση είναι στο μάξιμουμ και καλό είναι να δώσουμε προσοχή στις αποφάσεις που βασίζονται σε παρόρμηση.

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, γνωστή κι ως Πανσέληνος της Συγκομιδής, επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού και θα τους ωθήσει να δουν κάτω από μεγεθυντικούς καθρέφτες τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Η Πανσέληνος πάντα επηρεάζει όλα τα ζώδια σε διαφορετικούς τομείς το καθένα, αλλά η συγκεκριμένη που πραγματοποιείται στις 28° 13′ των Ιχθύων θα έχει έντονη επιρροή στα παρακάτω 4 ζώδια:

Δίδυμοι

Η επιπολαιότητα και η τάση σου να θεωρείς ότι τα ξέρεις όλα θα σου στοιχίσει, γι’ αυτό θέλει προσοχή. Η Πανσέληνος αυτή έρχεται να επηρεάσει τα επαγγελματικά σου, την φήμη σου και την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα. Υπάρχει πιθανότητα να συμβεί μια παρεξήγηση με ένα άτομο στην εργασία σου ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, οπότε καλό είναι να είσαι σαφής στα λόγια σου.

Φωτογραφία:Josh Hild/Pexels

Παρθένοι

Η Πανσέληνος θα σε βάλει σε διαδικασία αμφισβήτησης όσον αφορά στις σχέσεις σου. Θα εστιάσεις στις συνεργασίες και την σχέση σου (ή γάμο) και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις. Κι αυτό γιατί θέλεις πλέον ουσία και όχι υποσχέσεις και λόγια. Ετσι, σε κάποιες σχέσεις θα δώσεις τέλος, ενώ σε κάποιες άλλες ίσως προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

Τοξότες

Αρχίζεις να χάνεις κάθε αισιοδοξία και εμπιστοσύνη για πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σου ή στον επαγγελματικό σου χώρο. Επίσης, μάλλον θα έρθουν αλλαγές για σένα, όπως μια μετακόμιση ή αλλαγές στο σπίτι. Αυτή η πανσέληνος θα σε κάνει να νιώσεις θυμό για όσους δεν σε καταλαβαίνουν και επομένως το ξεκαθάρισμα με τα πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου δεν θα αργήσει να έρθει.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος είναι στο ζώδιό σου και ήρθε η ώρα να αλλάξεις ό,τι δεν σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Είναι η ώρα τον αποφάσεων και να εστιάσεις σε σένα και όσα πράγματα σε κάνουν χαρούμενη. Είναι πολύ πιθανό να προβληματιστείς με την προσωπική σου ερωτική ζωή και με τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Θα κρατήσεις μόνο αυτές που σε ικανοποιούν. Ενδεχομένως και μια φιλία να φτάσει στο τέλος της, καθώς θα διαπιστώσεις ότι υπήρχαν άλλα κίνητρα ή σε εκμεταλλευόταν.

SHARE