Γυναίκα που σκουπίζει με ηλεκτρική σκούπα
Kärcher-Trendsetter και στο σκούπισμα!
18|04|2022 11:04
SHARE

Παντοδύναμη και glam... Kärcher-Η απόλυτη star και στο σκούπισμα!


Πρωταγωνίστριες υπάρχουν πολλές. Με πηγαίο star quality και πραγματικά μοναδικό ταλέντο. Υπάρχει, όμως, ένα όνομα που έχει αποκτήσει διαστάσεις μύθου και έχει γίνει συνώνυμο του ιδανικού.

Η Kärcher , το brand name που ανήκει στο διεθνές jet set σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι σας, την καθαριότητα και τη φροντίδα του, έρχεται να σας παρουσιάσει την απόλυτη θεά! Την εκπληκτική σειρά από σκούπες πολλαπλών επιλογών για κάθε δύσκολη δουλειά μέσα και έξω από το σπίτι, που αφήνουν τα πάντα συναρπαστικά καθαρά ό,τι κι αν συμβεί.

Σκόνη; Νερά; Μπάζα; Οι νέες WD, με την υπογραφή και την κορυφαία τεχνολογία της Kärcher, νικούν τα πάντα. Ξεχωρίζουν γιατί επιτυγχάνουν ξηρή και υγρή αναρρόφηση χωρίς αλλαγή φίλτρου, με μοναδική δύναμη και αποτελεσματικότητα, αλλά και ταυτόχρονα με τη μέγιστη συγκριτικά οικονομία ρεύματος. Είναι ταχύτατες στην αφαίρεση των ρύπων, ενώ η πολυμήχανη φύση τους δεν περιορίζεται στην απομάκρυνση της σκόνης ή στις κλασικές αποστολές μίας κοινής σκούπας. Ειδικεύονται στον καθαρισμό υγρών, γυαλιών, χώματος, λάσπης, φύλλων ακόμα και μπάζων, με απαράμιλλη αντοχή.

Από τη σειρά Kärcher WD

Στα συν της κατασκευής τους είναι και η μελετημένη εργονομία τους, που τις καθιστά ικανές να «τρυπώνουν» παντού (στο αυτοκίνητο, το γκαράζ, το εργαστήριο ή την αποθήκη σας) και να αποθηκεύονται πανεύκολα. Σε ορισμένα από τα μοντέλα της σειράς θα βρείτε λειτουργία φυσητήρα, ενώ όλα μπορούν να συνδεθούν με το φίλτρο στάχτης για εύκολη αναρρόφηση από το τζάκι, το μπάρμπεκιου ή τη σόμπα. Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης με ηλεκτρικά εργαλεία χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα τους.

Μια από τις αμέτρητες δυνατότητες της νέας σειράς Kärcher WD

Το highlight της δραστηριότητας όλης της σειράς Kärcher WD είναι ότι και κατά τη διάρκεια εργασιών διάτρησης, πριονίσματος ή λείανσης, η σκόνη μαζεύεται στο σημείο όπου δημιουργείται, χωρίς extra αναστάτωση και ρινίσματα στον χώρο. Επίσης, το χειροκρότημα αποσπά η ικανότητά τους για αδιάλειπτη αναρρόφηση, ενώ εσείς είστε απόλυτα ασφαλείς με την απόλυτη καθαριότητα που εξασφαλίζουν για την οικογένεια και τους αγαπημένους σας.

Γνωρίστε εδώ τη θρυλική σειρά από σκούπες Kärcher WD, αποκτήστε τη δική σας και δείτε από κοντά τα μικρά καθημερινά θαύματα που μπορεί να κάνει!

SHARE