Γυναίκα φτιάχνει φούσκες
Your lucky day/Φωτογραφία: Shutterstock
ΖΩΔΙΑ

Ποια είναι η τυχερή ημέρα της εβδομάδας για κάθε ζώδιο


Είσαι κι εσύ από αυτούς που ανυπομονούν πότε θα έρθει η Παρασκευή; Μάλλον, ναι.

Ο βασικός λόγος είναι η έλευση του Σαββατοκύριακου, που μπορείς να ξεκουραστείς και να κάνεις όσα θέλεις και αγαπάς, με φίλους και χωρίς. Ένας επίσης σημαντικός λόγος είναι ότι δεν έχεις το πρωινό (βάρβαρο) ξύπνημα την επόμενη ημέρα και μπορείς να χουζουρέψεις όσο θέλεις το Σάββατο. Μια μικρή διευκρίνιση: Αυτά δεν ισχύουν για όσους εργάζονται σε καταστήματα που τα μαγαζιά είναι ανοιχτά το Σάββατο ή σε επιχειρήσεις που λειτουργούν όλη την εβδομάδα (όπως είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης).

Σύμφωνα με την αστρολογία, κάθε ημέρα έχει τον δικό της κυβερνήτη. Για παράδειγμα, η Παρασκευή (που για τους περισσότερους είναι η αγαπημένη τους ημέρα) είναι η ημέρα της Αφροδίτης, τον πλανήτη της αγάπης, της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας. Η Δευτέρα κυβερνάται από την Σελήνη, η Τρίτη από τον Αρη, η Τετάρτη από τον Ερμή, η Πέμπτη από τον Δία, το Σάββατο από τον Κρόνο και η Κυριακή από τον Ηλιο καθώς σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εβδομάδας.

Παρακάτω θα δεις ποια είναι η δική σου τυχερή ημέρα, σύμφωνα με το ζώδιό σου, όπως αναφέρει η αστρολόγος Chelsea Jackson στο EliteDaily.com:

Λέων: Κυριακή

Ως ηλιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η Κυριακή είναι η ημέρα σου για να λάμψεις. Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να δώσεις προτεραιότητα στη δημιουργική σου έκφραση ή να θέσεις συναρπαστικούς νέους στόχους για την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος: Δευτέρα

Καθώς κυριαρχείσαι από το φεγγάρι, θέλεις να δώσεις προτεραιότητα στα συναισθήματά σου και η Δευτέρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις αυτό. Καθώς το σαββατοκύριακο έλαβε τέλος, μπορεί να αισθάνεσαι εξαντλημένη από τις δραστηριότητες που έκανες και είναι σημαντικό να ξαποστάσεις για να αναζωογονηθείς για την επόμενη εβδομάδα. Η Δευτέρα είναι ιδανική για να μείνεις σπίτι, να μαγειρέψεις και να προετοιμάσεις φαγητό για όλη την εβδομάδα. 

Κριός & Σκορπιός: Τρίτη

Ως ζώδια που κυριαρχούνται από τον Άρη, η Τρίτη είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε νέα έργα και να ξεκινήσετε συναρπαστικές νέες ιδέες. Ως η τρίτη ημέρα της εβδομάδας, είχες μερικές μέρες για να ξεκουραστείς και να σκεφτείς πριν ξεκινήσεις κάτι που θα απαιτήσει πολλή ενέργεια, κάτι που είναι απαραίτητο. Οτιδήποτε ξεκινήσεις αυτήν την ημέρα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει, κάτι που πραγματικά θέλεις (ειδικά αν είσαι Σκορπιός). Εάν είσαι Κριός, ο ενθουσιασμός να ξεκινήσεις κάτι νέο μπορεί να είναι περισσότερος από αυτό που περιμένεις, αλλά έτσι κι αλλιώς, έχεις τη φλογερή ενέργεια του Άρη με το μέρος σου.

Δίδυμος & Παρθένος: Τετάρτη

Ως ψυχικά φορτισμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, η Τετάρτη είναι η ημέρα που κυβερνά ο Ερμής, ο πλανήτης των ιδεών και της επικοινωνίας. Για εσάς, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για τον προγραμματισμό συναντήσεων, τη δημιουργία μιας to do λίστας ή την αποστολή email. Η Τετάρτη είναι στη μέση της εβδομάδας οπότε έχεις αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσετε τις υπόλοιπες εργασίες σου, κάτι που είναι απαραίτητο.
Η Τετάρτη είναι και για τα δύο ζώδια η πιο παραγωγική ημέρα της εβδομάδας.


 Jill Wellington/Pexels

Τοξότης & Ιχθύς: Πέμπτη

Ως ιδεαλιστές και αισιόδοξοι, η ημέρα που τείνετε να ευδοκιμήσετε περισσότερο είναι η Πέμπτη, δεδομένου ότι κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη που ενσαρκώνει τέλεια την εκτεταμένη και πνευματικά καθοδηγούμενη φύση σας. Η Πέμπτη είναι ιδανική ημέρα για να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και για να αναθεωρήσετε τη μεγάλη εικόνα, για να βεβαιωθείτε ότι οι αξίες σας εξακολουθούν να συμβαδίζουν με αυτό που είχατε ξεκινήσει. Βλέπετε τη ζωή ως ένα ατελείωτο ταξίδι και αυτήν την ημέρα, μπορείτε να σταματήσετε και να εκτιμήσετε το πόσο μακριά έχετε φτάσει. Αυτή η ημέρα είναι ιδανική επίσης για να κάνετε ένα ταξίδι ή να ασχοληθείτε με ένα πρότζεκτ που σας τραβάει το ενδιαφέρον.

Ταύρος & Ζυγός: Παρασκευή

Κανείς δεν ενθουσιάζεται τόσο πολύ για την Παρασκευή όσο εσείς, καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, κυβερνά αυτήν την ημέρα. Είστε τα ζώδια που δίνουν προτεραιότητα στην άνεση, τη σταθερότητα και τη συντροφικότητα, θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις ή οι δημιουργικές προσπάθειες που ξεκινάτε, ευδοκιμούν αυτήν την ημέρα. Εάν είσαι Ταύρος, η Παρασκευή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείς σε κάτι δημιουργικό και παραγωγικό που θα φέρει σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Εάν είσαι Ζυγός, η Παρασκευή είναι η ιδανική ημέρα για διασκεδαστικές κοινωνικές συγκεντρώσεις και το ερωτικό ενδιαφέρον σου είναι σε καλό πνεύμα επειδή πλησιάζει Σαββατοκύριακο.

Αιγόκερως & Υδροχόος: Σάββατο

Η δομή και η πειθαρχία είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σας και επειδή διέπεστε από τον Κρόνο, τον πλανήτη των ορίων, το Σάββατο είναι η μέρα που μπορείτε να πετύχετε όσα θέλετε. Η επιθυμία σας για οργάνωση παραγωγικών λειτουργιών ή ομαδικών εκδρομών θα ευδοκιμήσει πραγματικά αυτήν την ημέρα και θα σας επιτρέψει να βάλετε τις τελευταίες πινελιές σε τυχόν στόχους της τελευταίας στιγμής πριν από την έναρξη της επόμενης εβδομάδας. Η επιθυμία σας είναι να διασφαλίσετε ότι δεν παραβλέψατε κάποια εργασία ή επιχειρηματική ευκαιρία.

SHARE