Μεταμόρφωση γυναίκας
Μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση/Φωτογραφία: Instagram
RESTART

«Ένιωθα χάλια με τον εαυτό μου» -Πώς κατάφερε μια 28χρονη να χάσει 46 κιλά και να γίνει αγνώριστη


Η 28χρονη Kassidy Caitlin Riekens κατάφερε να αδυνατίσει και να χάσει 46 κιλά, κόβοντας το αλκοόλ, το κάπνισμα και τα ξενύχτια με τις φίλες της.

Η Kassidy ήταν ένα party girl που συνήθιζε να βγαίνει με τις φίλες της για ποτό τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα και υπέφερε συχνά από hangover. Έφτασε σε σημείο να ζυγίζει 118 κιλά και δεν ένιωθε άνετα με το σώμα της. «Σηκωνόμουν με δυσκολία από το κρεβάτι. Ηξερα ότι έπρεπε να χάσω βάρος. Αισθανόμουν συνέχεια κουρασμένη και δεν είχα καθόλου ενέργεια» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Οι διατροφικές της συνήθειες ήταν εντελώς ανθυγιεινές. Δεν γυμναζόταν ποτέ, κάπνιζε πολύ και ο ύπνος της ήταν άστατος. Οπως σημειώνει η ίδια στο προφίλ της στο Instagram δεν μπορούσε ούτε να ανέβει τις σκάλες και έκανε ένα διάλειμμα στη μέση της διαδρομής για να πάρει μια ανάσα. Ετρωγε συνήθως μακαρόνια, ψωμί και τηγανητά φαγητά.

Σήμερα, ζυγίζει 72 κιλά και νιώθει πιο καλά από ποτέ. Περπατάει μισή ώρα κάθε μέρα και πηγαίνει στο γυμναστήριο. Προετοιμάζει τα γεύματά της και έχει κόψει εντελώς το αλκοόλ. Για τα κύρια γεύματά της συνδυάζει πρωτεΐνη με λαχανικά και πάντα έχει ένα σνακ στην τσάντα της.

«Αισθανόμουν απαίσια με τον εαυτό μου. Οχι μόνο επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένη με την εμφάνισή μου, αλλά επειδή δεν ήμουν ευτυχισμένη μέσα μου. Ημουν ανασφαλής και αυτό φαινόταν. Ενιωθα ντροπή, αμηχανία και σαν να ήμουν χαμένη» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Οταν κοιτάς τις φωτογραφίες του πριν και του μετά αυτής της μητέρας είναι δύσκολο να μην εντυπωσιαστείς από την μεταμόρφωσή της. 

Πλέον γυμνάζεται σχεδόν κάθε μέρα και δεν βλέπει πλέον τη γυμναστική σαν αγγαρεία. Δεν γυμνάζεται επειδή θέλει να αδυνατίσει. Το κάνει με όρεξη, θέληση και υπομονή. Περπατάει κάθε μέρα γιατί αυτό την κάνει να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της.

Η θέληση είναι δύναμη και η Kassidy Caitlin Riekens δείχνει ότι όλα είναι δυνατά αν το λέει η καρδιά μας.  Δείτε πώς είναι σήμερα:

SHARE