Μυρωδικά
Μυρωδικά/Φωτογραφία: Shutterstock
COOL

Πώς κρατάμε φρέσκα τα μυρωδικά στο ψυγείο -Ο Ακης Πετρετζίκης έχει το πιο εύκολο κόλπο


Ο Ακης Πετρετζίκης αποκάλυψε το απλό και εύκολο κόλπο για να κρατάτε τα μυρωδικά σας φρέσκα για περισσότερες ημέρες.

Ο γνωστός σεφ δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram όπου μέσα σε ελάχιστα λεπτά μάς δείχνει πώς να κρατάμε φρέσκα τα μυρωδικά μας στο ψυγείο.

Το να χρησιμοποιούμε μυρωδικά στην μαγειρική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσουμε την γεύση του φαγητού μας. Ολοι γνωρίζουν ότι και το πιο απλό πιάτο μπορεί να κερδίσει χρώμα και άρωμα στο λεπτό, με την προσθήκη του κατάλληλου μυρωδικού.

Τα μυρωδικά δεν πρέπει να λείπουν από καμία κουζίνα γιατί εκτός από υπέροχη γεύση, κάποια παρέχουν οφέλη για την υγεία μας. Η φρεσκάδα τους, το δροσερό τους χρώμα και το δυνατό τους άρωμα είναι κίνητρα για όλους όσους αγαπούν την μαγειρική και θέλουν να δημιουργήσουν στην κουζίνα τους.

Πώς μπορούμε όμως να τα διατηρήσουμε φρέσκα για περισσότερες ημέρες; Ο Ακης Πετρετζίκης έχει το τέλειο κόλπο, εύκολα και γρήγορα, για να αποθηκεύσουμε τα αγαπημένα μυρωδικά μας στο ψυγείο.

Το κόλπο του Ακη Πετρετζίκη για να διατηρήσεις φρέσκα τα μυρωδικά στο ψυγείο

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρέξεις ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας και να τυλίξεις ένα μέρος του μυρωδικού μέσα σε αυτό, όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο. Στη συνέχεια πάρε μια πλαστική μεμβράνη και τύλιξε το μυρωδικό με το χαρτί. Τοποθέτησέ το στο ψυγείο και όταν το βγάλεις θα δεις ότι θα είναι φρέσκο.

Δες το βίντεο:

SHARE