γυναίκα φοράει τζιν
Έτσι πρέπει να διπλώνεις τα τζιν σου/ Φωτογραφία: Free-Photos/ Pixabay
11|03|2020 08:10
SHARE
FOLDING JEANS

Πώς να διπλώνεις τα τζιν σου για τέλεια οργανωμένη ντουλάπα -Το video που έγινε viral σου δείχνει τον τρόπο


Το Tik Tok είναι το πιο πρόσφατο new entry στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων και ήδη μετρά εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο. Μεταξύ άλλων, εδώ ανακαλύπτει κανείς τα πιο viral τρικ!

Πέρα από τα διάφορα challengers (άλλα έξυπνα, άλλα παντελώς ανούσια) προσφέρει στο κοινό του και διάφορες έξυπνες ιδέες όσον αφορά τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού, την καθαριότητα, το συγύρισμα και την τάξη.

Αυτή τη φορά ένα από τα πιο καινούργια posts στο Tik Tok το οποίο κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει γίνει viral ανήκει στη χρήση @alifestyleforall, η οποία παρουσιάζει τον τρόπο για να διπλώσετε εύκολα και γρήγορα πολλά τζιν μαζί, έτσι ώστε να μπορείτε να τα αποθηκεύσετε το ένα πάνω στο άλλο και να κερδίσετε χώρο στην ντουλάπα σας.

Το viral βίντεο έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 110 χιλιάδες likes. Αν και ο τρόπος ίσως να σας φανεί πολύ απλός, πολλοί ήταν οι χρήστες που σχολίασαν ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμος, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετείτε τα τζιν το ένα πάνω στο άλλο και να εξοικονομήσετε χώρο στα συρτάρια και τις ντουλάπες σας.

Στο βίντεο βλέπουμε τη @alifestyleforall να έχει απλώσει τα τζιν της στη σειρά στο κρεβάτι (φροντίστε να είναι καθαρά). Ύστερα διπλώνει το κάθε μπατζάκι δύο φορές (υπολογίστε τη μια φορά μέχρι το γόνατο και την άλλη έως πάνω) και ύστερα διπλώνει το τζιν στη μέση. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχει διπλώσει ήδη τέσσερα παντελόνια!

@alifestyleforall

Get ready to be mind blown ??##spacesaver ##wrinklefree ##tips ##viral

♬ Lottery - K Camp
SHARE