Αρμούς σε πάτωμα του μπάνιου με μπανιέρα, ντουζιέρα και παράθυρο
Πώς να καθαρίσετε τους αρμούς στο πάτωμα του μπάνιου/ Φωτογραφία: Fran Hogan/Unsplash
29|11|2019 08:19
SHARE
CLEANING HACK

Το hack που υπόσχεται να απομακρύνει τη μούχλα από τους αρμούς στα πλακάκια του μπάνιου -Για δύσκολες περιπτώσεις


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς μπορείτε να κάνετε το καθάρισμα των αρμών στα πλακάκια πιο εύκολο;

Αν ονειρεύεστε κι εσείς ένα πάτωμα πεντακάθαρο και αστραφτερό στο μπάνιο, τότε δοκιμάστε να ακολουθήσετε τη συμβουλή που έδωσε πρόσφατα μια γυναίκα από τη Βρετανία στο γκρουπ Cleaning Tips & Tricks στο Facebook, όπου οι χρήστες μοιράζοντας συμβουλές και tips περί καθαριότητας στο σπίτι.

Ένα από τα σημεία που κανείς δυσκολεύετε να καθαρίσει εντελώς είναι χωρίς αμφιβολία οι αρμοί -ή αλλιώς το διαχωριστικό ανάμεσα από τα πλακάκια στο πάτωμα ή στον τοίχο- οι οποίοι, ειδικά στο μπάνιο τείνουν να συγκεντρώνουν υγρασία, μούχλα και σκόνη, με αποτέλεσμα να μαυρίζουν πανεύκολα.

Το καθάρισμά τους είναι πραγματικά “Mission Impossible”, με αποτέλεσμα πολλοί να αναζητούν την πιο εύκολη και αποτελεσματική λύση.

Αρμοί στα πλακάκια του μπάνιου
Chastity Cortijo/Unsplash

Φαίνεται λοιπόν ότι η Daryl Ashton βρήκε τη λύση και αποφάσισε να τη μοιραστεί με το γκρουπ. Η ίδια λοιπόν αποκάλυψε ότι ανακάλυψε το απόλυτο hack για να καθαρίσει τους αρμούς.

Αυτό που έκανε είναι ότι έβρεξε βαμβάκι με χλωρίνη, το άπλωσε κατά μήκος στην επιθυμητή περιοχή και το άφησε να δράσει όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί, η περιοχή είχε καθαρίσει εντελώς, όπως δηλώνει η ίδια.

Ωστόσο, φροντίστε να υιοθετείτε το συγκεκριμένο tip μόνο κάθε τόσο και για τις πολύ απαιτητικές περιοχές και ανοίξτε το παράθυρο του μπάνιου, ώστε να μη σας προκαλέσει κάποια ενόχληση η μυρωδιά και οι αναθυμιάσεις της χλωρίνης.

SHARE