Φωτογραφία: Unsplash
Φωτογραφία: Unsplash
29|03|2023 12:44
SHARE
LIFEHACK

Πώς να κρατήσετε το κινητό μακριά από το παιδί σας -Tο έξυπνο κόλπο του TikTok


Η Φάρα Βάργκας βρήκε ένα κόλπο για να κρατήσει το κινητό μακριά από το παιδί της.

Η «τετραπέρατη» μαμά αποκάλυψε στους TikTok ακόλουθους της τον έξυπνο τρόπο που ανακάλυψε για να σκρολάρει ελεύθερα στο κινητό της, χωρίς να την βλέπει το παιδί της.

Η Φάρα Βάργκας δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το κινητό της χωρίς να την διακόπτει η ζωηρή κόρη της -μέχρι που βρήκε ένα ιδανικό lifehack που της άλλαξε τη ζωή.

Με αυτό το πανεύκολο κόλπο, η Βάργκας μπορεί να χρησιμοποιεί πλέον το κινητό χωρίς άγχος -και μάλιστα πρόκειται για μια πολύ απλή λύση. Όπως βλέπουμε στο TikTok βίντεο, η Βάργκας βάζει απλά το κινητό της μέσα σε ένα ψεύτικο βιβλίο!

Το βιβλίο φαίνεται αληθινό, αλλά στην πραγματικότητα έχει στο κέντρο μια μικρή τρύπα, η οποία χωράει τέλεια το κινητό της. Έτσι, μπορεί να κάνει πως διαβάζει το βιβλίο, ενώ στην πραγματικότητα σκρολάρει στο κινητό!

Δείτε παρακάτω το βίντεο της πανέξυπνης μαμάς!

@farahpinkk Hiding my phone from my toddler in a fake book 🫣 #parenthack #toddlermom #independentplay #amazonmusthaves ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

«Πάντα νοιώθω άσχημα όταν είμαι στο κινητό και η κόρη μου παίζει μοναχή της» δηλώνει η Βάργκας. «Αγόρασα λοιπόν ένα ψεύτικο βιβλίο στο οποίο μπορώ να κρύψω το κινητό μου. Είναι πολύ ρεαλιστικό!» συμπληρώνει.

«Τώρα μπορώ να καθίσω στον καναπέ και αυτή νομίζει ότι διαβάζω -αλλά στην πραγματικότητα είμαι στο κινητό!»

Σύμφωνα με την Βάργκας, έτσι δίνει το καλό παράδειγμα στην κόρη της, αν και η ίδια δεν διαβάζει όντως ένα βιβλίο!

SHARE