Η αθόρυβη μεταμόρφωση της πριγκίπισσας Βεατρίκης

Η αθόρυβη μεταμόρφωση της πριγκίπισσας Βεατρίκης -Η γυμναστική που ακολούθησε και έχασε κιλά

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη γνωρίζει πολύ καλά την πίεση που δέχονται τα μέλη της βασιλικής οικογένειας για να διατηρήσουν μια τέλεια εικόνα.

Ως έφηβη, υπέμεινε σκληρή κριτική από τον Τύπο γύρω από την εμφάνισή της, από το βάρος της μέχρι και τις στιλιστικές της επιλογές. Και δεν είναι μόνη, τόσο η μητέρα της, Σάρα Φέργκιουσον, όσο και η αδερφή της, η πριγκίπισσα Ευγενία, επίσης δέχτηκαν αρνητικά σχόλια για το βάρος τους από τα μέσα ενημέρωσης.

«Η εμπειρία μου αφορούσε πως θα ζήσω μια πολύ δημόσια ζωή σε ένα υπερβολικά εκτεθειμένο περιβάλλον. Αυτό είναι από το να είσαι 18 ετών και να παλεύεις με το βάρος σου μέχρι τι ρούχα φοράς», παραδέχτηκε η Βεατρίκη σε μια εκδήλωση κατά του εκφοβισμού το 2017. «Το να μετατρέπεις ένα αρνητικό σε θετικό έχει να κάνει με το πώς βλέπεις τα πράγματα», εξήγησε στην συνέχεια.

Φωτογραφία: Associated Press

Το ταξίδι της ευεξίας και της άσκησης για την πριγκίπισσα Βεατρίκη ξεκίνησε το 2008 όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της με μπικίνι κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο St. Barts και σχολιάστηκαν σκληρά.

Η 19χρονη τότε ξεκίνησε γυμναστική κάνοντας το ντεμπούτο της με μια πιο αδύνατη σιλουέτα το 2009, προκαλώντας την έκπληξη πολλών. Σύμφωνα με την  Daily Mail, η Βεατρίκη κατάφερε να χάσει 12 κιλά, ενώ προπονούνταν για τον Μαραθώνιο του Λονδίνου το 2010.

Φωτογραφία: Associated Press

Η έντονη προπόνηση της πριγκίπισσας Βεατρίκης

Η personal trainer της πριγκίπισσας Βεατρίκης μιλώντας στο περιοδικό Life & Style αποκάλυψε την ρουτίνα που ακολούθησε η ίδια και κατάφερε να χάσει κιλά.

Σύμφωνα με τη Nadya Fairweather, η οποία ξεκίνησε να συνεργάζεται με την βασιλική οικογένεια το 2009, δημιούργησε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα για τη Βεατρίκη που αποτελείται από ασκήσεις υψηλής έντασης και κινήσεις ενδυνάμωσης του πυρήνα. «Ήταν πραγματικά σε καλή φυσική κατάσταση, οπότε κάναμε πολλά καθίσματα, προβολές και burpees και κάναμε sprint», εξήγησε η Fairweather.

Φωτογραφία: Associated Press

«Κάναμε μια ώρα χωρίς διάλειμμα, οπότε ήταν πιο υψηλής έντασης το πρόγραμμα. Αλλά πάντα για ένα γεμάτο σώμα». Επίσης ασχολούνταν τακτικά με προπόνηση με λάστιχα και πυγμαχία. Οι καιρικές συνθήκες δεν στάθηκαν εμπόδιο στην γυμναστική της.

Φωτογραφία shutterstock

Πέρα από το ότι τηρούσε μια έντονη προπονητική ρουτίνα που τη βοήθησε να χάσει άφθονο σωματικό λίπος, η Βεατρίκη παραδόξως δεν ακολούθησε μια αυστηρή δίαιτα. «Τρώει, κάτι που βοηθάει. Τρώει πραγματικά υγιεινά, αλλά χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς, είπε η γυμνάστρια της στην Express, διευκρινίζοντας ότι η πριγκίπισσα ήθελε να διατηρήσει το φυσικό της σχήμα: «Η Βεατρίκη έχει όμορφες καμπύλες και το υποστηρίζει αυτό».