Το μοναδικό Online πρόγραμμα διάρκειας 4 εβδομάδων
Για την ανανέωση του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα.
03|06|2020 14:43
SHARE
ONLINE PLAN

Reset your body - Reboot your mind: Αλλάξτε τρόπο ζωής με αυτό το online πρόγραμμα 4 εβδομάδων


Η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η καλυτέρευση της υγείας είναι αποτέλεσμα συντονισμού ενεργειών.

Δε θα νιώσουμε καλύτερα αν μεν ασκούμαστε σωματικά αλλά δεν τρεφόμαστε σωστά, ούτε αν η διατροφή μας είναι προσεγμένη αλλά μας κατατρέχει το άγχος και οι επιπτώσεις του multi-tasking από το φρενήρη ρυθμό της καθημερινότητας.

Με επίκεντρο τη Yoga, σχεδιάστηκε το RESET YOUR BODY – REBOOT YOUR MIND, το online πρόγραμμα κατάλληλο για εκείνες – εκείνους που έχουν περιορισμένο χρόνο αλλά είναι αποφασισμένες – αποφασισμένοι να δουν βελτίωση στη ζωή τους σε διάστημα 4 εβδομάδων, βάζοντας -με συνέπεια και σωστή καθοδήγηση- την άσκηση, το διαλογισμό και την καλύτερη διατροφή στην καθημερινότητα τους.

«If you want to score a goal, you have to hit a target».

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στις συμμετέχουσες & στους συμμετέχοντες μια ολοκληρωμένη πρόταση φροντίδας σώματος και νου από την άνεση του σπιτιού τους με την επαγγελματική καθοδήγηση και παρότρυνση των συντελεστών του προγράμματος.

Δείτε το πρόγραμμα ως μία ευκαιρία να κάνετε στον εαυτό σας ένα μικρό δώρο με σημαντικά οφέλη σε κυρίαρχους τομείς της ζωής σας.

Έναρξη: Τρίτη 9 Ιουνίου

Contents

GENTLE HATHA & MEDITATION

Ήπια & απλή διαδοχή σωματικών ασκήσεων Yoga (Αsanas), ασκήσεις αναπνοής και καθοδηγούμενος ή mindfulness διαλογισμός για την αντιμετώπιση του stress, τη βελτίωση της συγκέντρωσης και την κατανόηση σκέψης – συναισθήματος.

Δευτέρες 19 . 30 - 20 . 30 15 / 6 , 22 / 6 , 29 / 6 και 6 / 7

FEEL GOOD WARRIOR YOGA

Δυναμική διαδοχή σωματικών ασκήσεων Yoga (Αsanas) και ασκήσεων αναπνοής για σωματική ενδυνάμωση, αύξηση ενέργειας, αντοχής, ευλυγισίας και βελτίωση προσωπικών χαρακτηριστικών όπως αυτοπεποίθηση κι αποφασιστικότητα.

Τετάρτες 19 . 30 - 20 . 30 10 / 6 , 17 / 6 , 24 / 6 και 1 / 7

NUTRITION SESSIONS & GUIDANCE

Καθοδήγηση και χρηστικές συμβουλές διατροφής που συμβάλλουν στην αποτοξίνωση και την επαναφορά της ενέργειας στο σώμα. Σε συνεργασία με το Nutrilove.gr

Πέμπτες, 12 . 00 - 12 . 30 | 11 / 6 , 19 / 6 , 25 / 6 , 2 / 7

Content Access

Με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα έχετε αυτόματα πρόσβαση στα Live sessions που πραγματοποιούνται στις καθιερωμένες ημέρες και ώρες μέσω ZOOM, ενώ λαμβάνετε στο τέλος κάθε ημέρας το session μαγνητοσκοπημένο, ώστε να το επανάλαβετε εάν επιθυμείτε ή να το πραγματοποιήσετε ακόμα και αν δεν καταφέρατε να παρευρεθείτε την καθορισμένη ώρα.

Το αρχείο του διαλογισμού θα είναι αυτόνομα διαθέσιμο σε μορφή .wav ώστε να μπορείτε να εξασκηθείτε οποιαδήποτε στιγμής της ημέρας.

Book your spot

Το συνολικό κόστος του προγράμματος είναι 75€ και η κράτηση της θέσης πραγματοποιείται με την προκαταβολή 20€ ενώ η εξόφληση γίνεται με την έναρξή του. Η προκαταβολή επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς διοργανωτή ενώ δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς συμμετέχοντα.

Περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης εδώ

τηλεφωνική επικοινωνία: 6973010030

SHARE