Φθινόπωρο, η αγαπημένη εποχή τριών ζωδίων
Φθινόπωρο, η αγαπημένη εποχή τριών ζωδίων/Φωτογραφία: Φωτογραφία Craig Adderley/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που αγαπούν το φθινόπωρο -Είναι η εποχή που νιώθουν ευτυχισμένοι


Υπάρχουν τρία ζώδια που αγαπούν το φθινόπωρο όσο καμία άλλη εποχή.

Ο Σεπτέμβριος είναι μια ανάσα μακριά και για τους περισσότερους οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν τελειώσει. Το φθινόπωρο που ξεκινά είναι η αγαπημένη εποχή κάποιων ζωδίων.

Λίγο πολύ όλα τα ζώδια αγαπούν το καλοκαίρι, αφού αυτό σημαίνει άδεια, ξεκούραση, ήλιος και θάλασσα. Ωστόσο, κάποια ζώδια περιμένουν με ανυπομονησία να έρθει το φθινόπωρο καθώς τους αρέσει η βροχή, οι χαμηλές θερμοκρασίες και τα ιδιαίτερα χρώματα της φύσης.

Τα 3 ζώδια που αγαπούν το φθινόπωρο -Είναι η εποχή που νιώθουν ευτυχισμένοι

Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν το φθινόπωρο μελαγχολικό, ωστόσο υπάρχουν τρία ζώδια που αγαπούν αυτή την εποχή του χρόνου και νιώθουν ευτυχισμένοι.

Ζυγός

Είναι το πρώτο από τα ζώδια του φθινοπώρου και για αυτό είναι η αγαπημένη του εποχή. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας και νιώθει ευτυχισμένος όταν είναι σπίτι με την οικογένειά του. Γοητεύεται από τα χρώματα της φύσης, τα χαρακτηριστικά κίτρινα φύλλα στα δέντρα και στο έδαφος, που συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό.

Σκορπιός

Δεν είναι τυχαίο ότι το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη του εποχή καθώς αυτό το ζώδιο αποπνέει μυστήριο. Επίσης, βασική αιτία που αγαπάει το φθινόπωρο είναι γιατί τότε έχει τα γενέθλιά του, όπου νιώθει ότι μπορεί να κατακτήσει ό,τι θέλει. Ο Σκορπιός είναι μοναχικός κι απόμακρος και αυτή η εποχή του ταιριάζει γάντι.

Pixabay

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο αγαπάει τα ταξίδια και πάντα το φθινόπωρο θέλει να φύγει κάπου στο εξωτερικό για λίγες ημέρες. Αγαπάει το φθινόπωρο γιατί είναι ρομαντικός και του αρέσει η περιπέτεια, για αυτό και οργανώνει πολλές εκδρομές στην φύση. Δεν αντέχει τόσο την ζέστη και του αρέσει η βροχή και το cocooning.

SHARE