Τα τρία ζώδια που δεν προτιμούν τις μονογαμικές σχέσεις
Τα τρία ζώδια που δεν προτιμούν τις μονογαμικές σχέσεις/Φωτογραφία: Elle Hughes/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που δεν προτιμούν την μονογαμία


Αλλοι γεύονται τον έρωτα μέσα από πολλές και διαφορετικές σχέσεις και κάποιοι άλλοι εμμένουν σε μία και μοναδική δέσμευση.

Καθένας επιλέγει τη στάση ζωής που πιστεύει ότι τον κάνει περισσότερο ευτυχισμένο. Είτε κάποιος είναι σεξουαλικά μονογαμικός είτε πολυγαμικός, αυτό που έχει τελικά σημασία είναι το πώς αισθάνεται μέσα στις σχέσεις του, ανεξαρτήτως της διάρκειάς τους. Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν τρία ζώδια που δεν τους ταιριάζει η μονογαμία και συνήθως «πνίγονται» στις μακροχρόνιες σχέσεις.

Για αυτά τα τρία ζώδια η σεξουαλική και ερωτική ποικιλία τους εξασφαλίζει περισσότερες εμπειρίες, τους «ανανεώνει» και τους βοηθάει να ανακαλύψουν τις διαφορετικές πλευρές του εαυτού τους. Η μονογαμία για αυτούς έχει ταυτιστεί με την μονοτονία και τη ρουτίνα και αυτό αποτελεί πρόβλημα για αυτούς.

Το να βρει κανείς τον έναν και μοναδικό σύντροφο, «the one», όπως οι αμερικανικές κομεντί μάς έχουν μάθει να τον λέμε, γίνεται στους περισσότερους πρωταρχικός στόχος, το κλειδί για μια γεμάτη και χαρούμενη ζωή. Για τα παρακάτω τρία ζώδια κάτι τέτοιο δεν ισχύει και νιώθουν ότι η ικανοποίηση στη σχέση φθίνει μετά τον πρώτο χρόνο.

Aς δούμε ποια ζώδια δεν είναι θαυμαστές της μονογαμίας:

Κριός

Ο Κριός είναι ζώδιο παρορμητικό και αυθόρμητο που μπορεί να τον παρασύρει σε ερωτικά μονοπάτια απαγορευμένα. Σιχαίνεται την ρουτίνα και η παθιασμένη του φύση τον οδηγεί στην αναζήτηση νέων περιπετειών. Δυστυχώς βαριέται εύκολα, για αυτό πρότεινέ του κάτι καινούργιο που θα τον συγκινήσει. Κάνε του μια έκπληξη, βάλε την πινελιά και την έμπνευση σου σε κάτι που θα του αρέσει.


Φωτογραφία: Adam Kontor/Pexels

Τοξότης

Είναι ελεύθερο πνεύμα και ο μεγαλύτερος φόβος του είναι το να «δεθεί» κάπου συγκεκριμένα. Του αρέσει η περιπέτεια, οι νέες εμπειρίες και έχει ελεύθερη σκέψη. Βιώνει την αγάπη σαν μια περιπέτεια, οπότε σε βάθος χρόνου αισθάνεται ότι πνίγεται σε μια μακροχρόνια μονογαμική σχέση. Οι Τοξότες έχουν το φλερτ στο αίμα τους οπότε δεν είναι τόσο εύκολο να μείνουν πιστοί σε μια μακροχρόνια σχέση.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ο επαναστάτης του ζωδιακού κύκλου και είναι στη φύση του να δοκιμάζει διαρκώς νέες εμπειρίες και να επιδίδεται σε πειραματισμούς. Δεν είναι τόσο πολύ θαυμαστής της μονογαμίας, πάει κόντρα στα κοινωνικά κατεστημένα και δεν κυριαρχείται από υπερβολικό συναισθηματισμό ούτε βασανίζεται από τη ζήλεια. Γενικότερα, έχει μια πολύ λογική και ρεαλιστική προσέγγιση στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Πρώτα θέλει να εξερευνήσει και ύστερα θα ξέρει αν θέλει να αφήσει τη μονογαμία πίσω του για έναν άνθρωπο.

SHARE