Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock
06|08|2022 13:30
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που χωρίζουν όταν βαριούνται


Τα περισσότερα ζώδια αναζητούν έναν ξεχωριστό άνθρωπο που θα μπορεί να ταξιδέψει μαζί τους στο ταξίδι της ζωής. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που έχουν τη νοοτροπία του μοναχικού λύκου.

Κάποιοι άνθρωποι τείνουν να πλήττουν περισσότερο από άλλους και δεν έχουν ιδιαίτερη υπομονή όσον αφορά τη ρουτίνα που μπορεί να επιφέρει μια χρόνια σχέση. Είναι ανεξάρτητα πνεύματα και δεν είναι πάντοτε διατεθειμένοι να συμβιβαστούν με τις ευθύνες μίας σχέσης που δεν τους προσφέρει τον ενθουσιασμό που χρειάζονται για να διατηρήσουν τη φλόγα τους ζωντανή.

Αυτά τα άτομα συχνά βλέπουν την παρουσία άλλων, όπως αγαπημένων προσώπων ή φίλων, ως εμπόδιο στην προσωπική πορεία που θέλουν να διαγράψουν στη ζωή τους. Κατά συνέπεια, όταν τα πράγματα γίνονται πολύ σταθερά ή αναμενόμενα, συνηθίζουν να κόβουν τους δεσμούς με τους εραστές τους.

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που τερματίζουν τη σχέση τους όταν γίνεται πολύ προβλέψιμη:

Υδροχόος

Μερικοί άνθρωποι αντλούν μεγάλη άνεση από το γεγονός ότι ολόκληρη η ζωή τους είναι σχεδιασμένη μπροστά τους. Τους αρέσει να πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο και να απολαμβάνουν τη σταθερότητα που προέρχεται από μια μακροχρόνια σχέση. Ωστόσο, ο Υδροχόος είναι διαφορετικός. Δεν τους αρέσει να είναι προβλέψιμοι και τους ιντριγκάρει ο παράγοντας του ρίσκου στη ζωή, επειδή έχουν την πεποίθηση ότι ρίσκα οδηγούν σε ευκαιρίες και καλύτερες ανταμοιβές. Όταν η σχέση τους γίνεται υπερβολικά σταθερή ή προβλέψιμη, τείνουν να την τερματίζουν.

Λέων

Ένας Λέων βρίσκεται συνεχώς στο κυνήγι για καλύτερες προοπτικές και νέες οδούς για μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή. Πολλοί από αυτούς βλέπουν την ερωτική τους ζωή ως έναν τρόπο να είναι περιπετειώδεις και να εξερευνούν νέους ανθρώπους και νέες εμπειρίες. Ωστόσο, όταν μια σταθερή σχέση μπαίνει εμπόδιο στη ερωτιάρικη φύση τους, επιλέγουν να τερματίσουν το γάμο ή τη σχέση τους για να κρατήσουν τα πράγματα ενδιαφέροντα για τον εαυτό τους.

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο αναζητά το καινούργιο και την καινοτομία σε κάθε πτυχή της ζωής. Όταν τα πράγματα τείνουν να μένουν στάσιμα και να βολεύονται υπερβολικά στη σχέση τους, αυτό κάνει έναν Τοξότη να νιώθει άβολα και νευρικότητα. Τότε αναζητούν νέους τρόπους για να κάνουν τη ζωή τους πιο συναρπαστική. Μερικές φορές αυτό σημαίνει απιστία εκ μέρους τους, η οποία μπορεί να πληγώσει τους συντρόφους τους. Μια ειλικρινής συζήτηση με τον καλό τους μπορεί να τους εξυπηρετήσει καλύτερα, αλλά αυτό το ζώδιο του αέρα επιλέγει να κόψει τους δεσμούς μια ώρα αρχύτερα.

SHARE