Τα τυχερά ζώδια του Αυγούστου
Τα τυχερά ζώδια του Αυγούστου/Φωτογραφία: Riccardo/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Tα 3 ζώδια που θα είναι οι τυχεροί του Αυγούστου


Ο Αύγουστος είναι μια ανάσα μακριά και απ΄ ότι φαίνεται τρία συγκεκριμένα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά αυτόν τον μήνα του καλοκαιριού.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που περιμένουμε κάθε χρόνο για να χαλαρώσουμε ρυθμούς και να είμαστε πιο ανέμελοι, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα. Οι περισσότεροι πηγαίνουν διακοπές, ενώ άλλοι που μένουν σπίτι απολαμβάνουν την λιγοστή κίνηση στους δρόμους της πόλης και επιτέλους βρίσκουν να παρκάρουν πολύ εύκολα και γρήγορα.

Για πολλούς ο Αύγουστος είναι ο καλύτερος μήνας του χρόνου, αλλά όπως φαίνεται τρία ζώδια θα είναι οι πιο τυχερά. Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν τρία ζώδια που θα έχουν έναν όμορφο Αύγουστο και θα είναι οι πιο τυχεροί από τα υπόλοιπα ζώδια.

Tα 3 ζώδια που θα είναι οι τυχεροί του Αυγούστου

Λίγα λόγια για τον Αύγουστο: Στις 12 Αυγούστου έχουμε την πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρει πολλές αλλαγές και εντάσεις σε αρκετά ζώδια. Το καλό νέο είναι πως θα μπει η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 12 Αυγούστου και θα εξομαλύνει όσα προβλήματα έχουν προκύψει μέσα στο καλοκαίρι. Στις 20 Αυγούστου θα φύγει ο Αρης από τον Ταύρο και θα μπει στους Διδύμους και τα ζώδια που θα ευνοηθούν από αυτό είναι κυρίως του αέρα, δηλαδή Δίδυμος, Ζυγός και Υδροχόος. Τέλος, η νέα Σελήνη η οποία θα γίνει στο ζώδιο του Παρθένου στις 27 Αυγούστου, θα ευνοήσει τα ζώδια της γης, δηλαδή Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως.

Τα ζώδια λοιπόν που θα είναι οι πιο τυχεροί του Αυγούστου είναι ο Δίδυμος, ο Λέων και ο Παρθένος.

Φωτογραφία: Boris Pavlikovsky/Pexels

Δίδυμος

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 12 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου σας προτρέπει να ξεφύγετε από την ρουτίνα, να κάνετε ένα ταξίδι, να αλλάξετε παραστάσεις και να ζήσετε νέες εμπειρίες. Την περίοδο 11-19 Αυγούστου η Αφροδίτη από το Λιοντάρι σας ωθεί να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ανανεωθείτε. Ευνοούνται νέες αισθηματικές γνωριμίες και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας κάνει μαχητικούς και δυναμικούς και έχει ως αποτέλεσμα την εκπλήρωση στόχων.

Λέων

Ο μήνας των γενεθλίων σας πάντα είναι έντονος αλλά και σημαντικός. Είστε αρκετά και αισθάνεστε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Αυτό το μήνα αποφορτίζεστε από τις εντάσεις του Ιουλίου και πολλοί θα είστε τυχεροί στον αισθηματικό τομέα καθώς θα βρείτε έναν καλοκαιρινό έρωτα που θα συνεχιστεί και τον χειμώνα.

Παρθένος

Ο Αύγουστος ξεκινά με τον Ερμή (τον κυβερνήτη σας) να εισέρχεται στις 4 του μήνα στο ζώδιό σας. Είστε έτοιμοι να κάνετε μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας. Θα απομακρύνετε ό,τι σας καταπιέζει και θα οδεύσετε προς νέους προορισμούς και κατευθύνσεις. Είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί αυτό τον μήμα, θα γνωρίσετε κόσμο και ίσως έναν νέο έρωτα. Μείνετε λίγο προσεκτικοί μόνο ποιους εμπιστεύεστε.

SHARE