Ζώδια την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Φωτογραφία: Unsplash
07|01|2023 09:00
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα είναι τυχερά στον έρωτα τον Ιανουάριο


Θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν υπάρχει καλύτερη πρόβλεψη για το νέο έτος από το να μάθεις πως θα είσαι τυχερός στον έρωτα ήδη από την αρχή της νέας χρονιάς.

Η άφιξη του νέου χρόνου σηματοδοτεί μια νέα αρχή και οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ιδιαίτερα ανοιχτοί στις αλλαγές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είμαστε ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για να δεχτούμε ό,τι βρεθεί στον δρόμο μας και να το αντιμετωπίσουμε αναλόγως.

Μέσα σ 'αυτό το κλίμα είμαστε συνήθως και πολύ πιο ανοιχτοί στον έρωτα, πολύ πιο έτοιμοι να πάρουμε ρίσκα που υπό κανονικές συνθήκες θα είμασταν πιο διστακτικοί.

Για ορισμένους από εμάς αυτή η ανοιχτή προσέγγιση προβλέπεται να επιφέρει πολύ θετικές αλλαγές στη ρομαντική μας ζωή. Aς δούμε λοιπόν ποια είναι τα ζώδια που θα είναι ιδιαιτέρως τυχερά στα ερωτικά τους ήδη από την αρχή του νέου έτους.

1. Ταύρος

Ούτε μία στιγμή δεν πίστεψες ότι εσύ και το άλλο σου μισό δεν θα ξεπεράσετε τα προβλήματα σας, και αυτός ο μήνας αποδεικνύει ότι έχεις δίκιο. Είστε πλέον στο στάδιο της «σταθερής σχέσης» και θα αποκτήσετε πλέον μία άλλη σιγουριά στο δεσμό σας. Έχετε ξεπεράσει «τον μήνα του μέλιτος» και τώρα, εσείς και ο σύντροφός σας είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα πάντα μαζί. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα καταλάβετε ότι υπάρχει κάτι πολύ πολύτιμο μεταξύ σας και μπορείτε πάντα να βασίζεστε ο ένας στον άλλον. Θα ενισχύσει την πίστη σας σε αυτό που έχετε χτίσει και θα ξέρετε πως είναι κάτι που αξίζει τον κόπο.

2. Αιγόκερως

Στην αρχή δεν ήσουν σίγουρος αν το ειδύλλιό σου θα κρατούσε, και τώρα εκπλήσσεσαι ευχάριστα με το πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Συχνά, τείνεις να ασχολείσαι τόσο εμμονικά με τα επιτεύγματα και τις φιλοδοξίες σου, με αποτέλεσμα να ξεχνάς να αφιερώνεις χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάς. Ο Ιανουάριος ωστόσο φέρνει μια εντελώς νέα συνθήκη για σένα. Αυτός είναι ο μήνας που χαλαρώνεις αρκετά ώστε να επιτρέψεις στον εαυτό σου να νιώσει πιο ευάλωτος και να αφήσεις κάποιον να σε πλησιάσει. Συνειδητοποιείς πως αν είσαι αληθινός και ειλικρινής με τον εαυτό σου θα είσαι πιο ευτυχισμένος και κατ' επέκταση θα έχεις πολλά παραπάνω να δώσεις στη σχέση σου. Στην τελική, αυτό είναι το μόνο που σας ζήτησε ποτέ ο σύντροφός σας.

3. Ιχθύς

Δεν είσαι άνθρωπος που ενστερνίζεται πολύ το κόνσεπτ του «new year's resolution». Αντιθέτως, πιστεύεις πως κάθε μέρα αποτελεί μια νέα ευκαιρία να αναθεωρήσεις μια παλιά συνήθεια και να κάνεις αλλαγές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για σένα κατά τη διάρκεια των αναδρομών του Ερμή και του Άρη, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέσα στον Ιανουάριο και θα επιφέρουν πολλές εξελίξεις όσον αφορά την αγάπη και το ρομαντισμό στη ζωή σου. Τον Ιανουάριο θα ανακαλύψετε πως η ερωτική σας ζωή σας επιφυλάσσει ακόμα πολλές εκπλήξεις. Μπορεί να την είχατε βάλει σε μία παύση, χωρίς να πιστεύετε ότι θα ανθίσει ποτέ ξανά, και όμως, να που είστε εδώ σήμερα, βλέποντας μια σημαντική διαφορά στον τρόπο με τον οποίο σας προσεγγίζει ο σύντροφός σας, κάπως σαν ο έρωτας σας να αναβιώνει.

SHARE