Η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα
Η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα/Φωτογραφία: Lucas Allmann/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Εκλειψη Σελήνης στις 19 Νοεμβρίου: Τα 3 ζώδια που θα τερματίσουν την τοξική σχέση τους


Στις 19 Νοεμβρίου θα έχουμε την πρώτη έκλειψη της χειμερινής περιόδου, στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού.

Η έκλειψη αυτή, μια έκλειψη Σελήνης που είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος, είναι η πρώτη από μια σειρά εκλείψεων στα σταθερά ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού που θα πραγματοποιηθούν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Στη χώρα μας δεν θα είναι ορατή και αναμένεται να ξεπεράσει σε διάρκεια κάθε άλλη σεληνιακή έκλειψη ολόκληρου του αιώνα.

Πολλές φορές οι εκλείψεις φέρνουν το τέλος μιας κατάστασης στη ζωή μας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του Υοurtango 3 ζώδια θα τερματίσουν την τοξική σχέση τους αυτές τις μέρες.

Η έκλειψη πραγματοποιείται στις 27 μοίρες του άξονα Ταύρου-Σκορπιού και φέρνει απρόσμενα γεγονότα, επηρεάζοντας κυρίως τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

Από την αρχή του Νοεμβρίου νιώθουμε μια ολοένα αυξανόμενη ένταση και σύμφωνα με την αστρολογία 3 ζώδια θα πάρουν την μεγάλη απόφαση να δώσουν τέλος στη σχέση τους, η οποία είναι τοξική για αυτούς.

Ας δούμε ποια είναι αυτά:


Φωτογραφία: cottonbro/ Pexels

Λέων

Η έκλειψη Σελήνης λαμβάνει χώρα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σε όψη τετραγώνου με το ζώδιο σας και για κάποιους αυτό σημαίνει ριζικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Το τέλος μιας σχέσης είναι αναπόφευκτο και η απόφαση θα παρθεί από εσάς που δεν αντέχετε άλλο μια τοξική κατάσταση.

Σκορπιός

Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, τότε εσείς έχετε την άμεση επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης – Πανσελήνου στις 19 Νοεμβρίου. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και μάλλον δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας. Πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να δώσετε τέλος σε μια σχέση που δεν οδηγεί πουθενά.

Ιχθύς

Θα πάρετε την απόφαση ότι δεν θέλετε πλέον ανθρώπους κοντά σας που δεν σας κάνουν να νιώθετε καλά. Αν είστε σε σχέση και νιώθετε ότι ο σύντροφός σας δεν σας κάνει καλό, τότε η απόφαση του χωρισμού είναι μονόδρομος αυτές τις μέρες.

SHARE