Ενα ζευγάρι χαμογελάει και βγάζει selfie
Αυτά τα 4 ζώδια έχουν σχέση χωρίς εντάσεις/Φωτογραφία: Shutterstock
TA 4 ΠΙΟ COOL ΖΩΔΙΑ

Τέσσερα ζώδια που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και ηρεμία μέσα στη σχέση


Σε κανέναν δεν αρέσουν οι εντάσεις και οι καυγάδες σε μια σχέση. Ολοι θέλουμε να περνάμε καλά και να μην χαλιόμαστε με το παραμικρό.

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι χαλαροί σαν προσωπικότητες. Δεν παρεξηγούνται με το παραμικρό, αφήνουν τα πράγματα να εξελιχτούν όπως πρέπει και δεν δημιουργούν προβλήματα στη σχέση τους. Δίνουν χώρο και χρόνο στο ταίρι τους, είναι ψύχραιμοι και συνήθως αφήνονται στη ροή των πραγμάτων. Είναι αυτό που λέμε cool χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει πως δεν νοιάζονται για τον σύντροφό τους.

Και επειδή σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για ζώδια, υπάρχουν 4 ζώδια που παίρνουν χαλαρά τις σχέσεις και είναι cool. Μαζί τους τα πράγματα είναι πιο ήρεμα και οι εντάσεις είναι πολύ σπάνιες.

Αυτά είναι τα ιδανικά ζώδια για να κάνεις μια σχέση με έναν χαλαρό σύντροφο
Shutterstock

Υδροχόος

Τα αισθήματά του μπορεί να είναι βαθιά και μακράς διάρκειας, αλλά δεν θέλει να φανεί γλυκερός, ή σε ανάγκη, κολλημένος ή συναισθηματικά εξαρτημένος. Είναι από την φύση του χαλαρός και του αρέσει να μην τον πιέζουν. Για αυτό και δεν πιέζει ο ίδιος τους άλλους. Αυτό το ζώδιο έχει έντονη την αίσθηση της ακεραιότητας, ενώ τρέφει σεβασμό στους υπόλοιπους. Επιπλέον, βάζει σε προτεραιότητα τον εαυτό του και την ψυχική του ισορροπία, έτσι προσπαθεί να αποφύγει με κάθε τρόπο τους τσακωμούς και τις φωνές.  Ξέρει πως οι τσακωμοί δεν οδηγούν πουθενά, οπότε όταν προκύπτει ένα πρόβλημα, προσπαθεί να το λύσει με συζήτηση εκείνη την στιγμή, προτού τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι ευχάριστοι, κοινωνικοί, γοητευτικοί και προικισμένοι με ένα ευέλικτο μυαλό, είναι απόλαυση να ζει κανείς μαζί τους. Ξέρουν πως να εφευρίσκουν λύσεις για να κρατούν ισορροπίες και να διατηρούν την αρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Είναι το ζώδιο της ισορροπίας και της αρμονίας. Λατρεύει όσο τίποτα την ηρεμία, τη γαλήνη και την ισορροπία. Αποφεύγει τις συγκρούσεις με κάθε κόστος. Ο Ζυγός δεν καβγαδίζει και δεν του αρέσουν οι τσακωμοί σε μία σχέση. Για τον λόγο αυτό θα κάνει πάντα ένα βήμα πίσω, προκειμένου να λυθεί η όποια παρεξήγηση ή διαφωνία και να προχωρήσει παρακάτω.

Αυτά είναι τα ιδανικά ζώδια για να κάνεις μια σχέση με έναν χαλαρό σύντροφο
Shutterstock

Ιχθύες

Ο Ιχθύς θα χειριστεί τις καταστάσεις στη ζωή του με ψυχραιμία. Θα κάνει πίσω σε πολλά πράγματα, θα συμβιβαστεί, θα υποχωρήσει και θα υπομείνει πολλά. Ακόμα και αν δεν αντέχει κάποιες καταστάσεις, δεν θα μιλήσει εύκολα, αλλά θα προτιμήσει να κάνει τα στραβά μάτια και προχωρήσει παρακάτω, σαν να μην συμβαίνει κάτι.

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο δίνεται στη σχέση του γιατί είναι βαθιά συναισθηματικό άτομο. Είναι ο άνθρωπος που μετά από έναν καβγά, θα αφήσει στην άκρη τον εγωισμό του και θα κάνει ένα βήμα πίσω. Θα πάρει την πρωτοβουλία για να τα ξαναβρεί με το ταίρι του. Δεν του αρέσει να υπάρχει ένταση ή θυμός στη σχέση του επειδή πραγματικά αγαπά το ταίρι του. Ο Καρκίνος για να ηρεμήσει θέλει μόνο μία ζεστή αγκαλιά και επιβεβαίωση της αγάπης σου.

SHARE