Ζευγάρι στο σαλόνι
Φωτογραφία: Nataliya Vaitkevich/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Tα 4 ζώδια που δεν έχουν σε προτεραιότητα το σεξ


Σίγουρα έχεις ακούσει ότι ο Σκορπιός είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο σύμφωνα με την αστρολογία.

Για κάποια ζώδια το σεξ είναι απαραίτητο και βασικό κομμάτι σε μια σχέση. Για άλλα ζώδια το σεξ περνάει σε δεύτερη μοίρα ή δεν διαδραματίζει και κανέναν σημαντικό ρόλο.

Στο άρθρο αυτό θα δούμε τα 4 ζώδια που δεν ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το σεξ και δεν το έχουν σαν προτεραιότητα στη ζωή τους.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Δίδυμος

Η προτεραιότητα του Δίδυμου σε μία σχέση είναι η επικοινωνία και όχι το σεξ. Αν δεν υπάρχει επικοινωνία τότε χάνει την έλξη του και δεν τον ενδιαφέρει και το σεξ. Εκτός όμως από αυτό, τον Δίδυμο δεν μπορείς να τον κατανοήσεις γιατί είναι των άκρων. Μπορεί να κάνει σεξ μία φορά τον μήνα ή καθημερινά. Όταν η προσοχή του είναι στραμμένη αλλού, τότε θα κάνει ελάχιστα. Αν όμως ερωτευτεί, θα επιδιώκει να κάνει συνέχεια.


Φωτογραφία: JESHOOTS.com/Pexels

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο μπορεί να συμβιβαστεί σε μία σχέση που δεν έχει καλό σεξ, αν το άτομο που έχει στο πλευρό του είναι αξιόλογο ή του καλύπτει κάποιες άλλες ανάγκες. Ο συντηρητικός Παρθένος δεν συζητάει ποτέ για το σεξ και δεν είναι στη λίστα των προτεραιοτήτων του.

Ζυγός

Αυτό το ζώδιο αναζητάει ηρεμία και αρμονία στην καθημερινότητά του. Αυτή είναι η προτεραιότητά του και όχι το σεξ. Ο άνδρας Ζυγός αναζητάει μια σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και την ειλικρίνεια .Δεν παρασύρεται σε απερίσκεπτα πάθη και επιλέγει έναν σύντροφο προσεκτικά.

Τοξότης

Το σεξ δεν αποτελεί βασική προτεραιότητά του και δεν είναι πρώτο στη λίστα του. Ο άνδρας Τοξότης χρειάζεται απόσταση, ανεξαρτησία, είναι εκδηλωτικός και παρορμητικός, αλλά αντιμετωπίζει τη σχέση απρόσωπα. Είναι διασκεδαστικός, του αρέσει να βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο, να μιλάει, να περνάει καλά.

SHARE