Γάμος
Φωτογραφία: Emma Bauso/Pexels
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 4 ζώδια που είναι κατά του γάμου -Δεν θυσιάζουν με τίποτα την ανεξαρτησία τους


Υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι κατά του γάμου.

Υπάρχουν ζώδια που λατρεύουν την οικογένεια, τη θαλπωρή και την σταθερότητα, υπάρχουν όμως και ζώδια που δεν θα θυσίαζαν με τίποτα την ανεξαρτησία τους. Εμείς θα σταθούμε στην δεύτερη κατηγορία και θα δούμε τα 4 ζώδια που είναι κατά του γάμου.

Είναι αυτοί που δεν φοβούνται την μοναξιά, πιέζονται συναισθηματικά στην ιδέα της ρουτίνας και τους αρέσει να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους. Μάλιστα, πολλές φορές η ανάγκη τους να είναι μόνοι είναι τόσο μεγάλη που στο τέλος καταλήγουν να είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα single, γιατί έτσι νιώθουν περισσότερο ευτυχισμένοι.

Ας δούμε ποια είναι αυτά:

Δίδυμος

Δεν αντέχει τη ρουτίνα σε μια σχέση και όσα επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά σε αυτή. Εχει ανάγκη να περνά χρόνο με τον εαυτό του και βαριέται πάρα πολύ εύκολα. Δεν είναι εύκολο να έχεις σχέση με έναν Δίδυμο, γιατί κάθε μέρα για εκείνον είναι διαφορετική. Ο Δίδυμος θέλει ελευθερία, του αρέσουν τα δύσκολα και όταν τα παίρνει όλα στο πιάτο και πιέζεται συναισθηματικά, τότε αρχίζει να βαριέται.

Τοξότης

Ενας Τοξότης δεν παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό του τα συναισθήματά του, πολύ απλά γιατί φοβάται τις σχέσεις αλλά και τις δεσμεύσεις. Είναι ένα ζώδιο που πραγματικά απολαμβάνει το να είναι μόνος του και δεν πρέπει με τίποτα να τον πιέσεις, γιατί θα αντιδράσει. Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για έναν Τοξότη. Είναι ένα ζώδιο ανεξάρτητο, ενθουσιώδες και πολύ αισιόδοξο που αγαπάει την ελευθερία, την περιπέτεια και την αλλαγή.

Φωτογραφία: Terje Sollie/Pexels

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αγαπά την εργένικη ζωή και προσπαθεί να αποφύγει ή έστω να αναβάλλει την διαδικασία του γάμου. Οι κρίσεις στον γάμο είναι ένα από τα επιχειρήματα του για να αποφύγει μια τέτοια διαδικασία.

Ιχθύς

Αυτό το ζώδιο είναι ικανό να πάθει κρίση πανικού λίγο πριν την εκκλησία. Ονειρεύεται έναν παραμυθένιο γάμο και μια υπέροχη οικογένεια, αλλά όταν έρθει η κρίσιμη ώρα έχει τάσεις φυγής.

SHARE