Φωτογραφία: Yoann Boyer/Unsplash
Φωτογραφία: Yoann Boyer/Unsplash
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που θα έχουν ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν


O Ερμής γυρνάει για δεύτερη φορά φέτος σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από τις 11 Mαϊου μέχρι τις 4 Ιουνίου.

Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων από τις 11 Μαϊου και επηρεάζει κυρίως τα λεγόμενα Μεταβλητά ζώδια, που είναι ο Δίδυμος, ο Παρθένος, ο Τοξότης και ο Ιχθύς.

Από τις 23 Μαϊου θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζοντας κυρίως τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 04 Ιουνίου.

Μέσα σε αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε νοσταλγία για ανθρώπους από το παρελθόν επομένως όπως αντιλαμβάνεσαι οι επιστροφές από τους πρώην είναι σχεδόν σίγουρες.

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία δεν έχουμε λύσει ακόμα και έρχεται η στιγμή που πρέπει είτε να δώσουμε ένα τέλος είτε άλλη μια ευκαιρία.

Τα ζώδια που έχουν πιθανότητες να έχουν επιστροφή από πρώην είναι τέσσερα.

Φωτογραφία: Hannah Busing/Unsplash

Ιχθύς

Οι αναμνήσεις από το παρελθόν σου κυριεύουν το μυαλό και ιδίως από στιγμές που είχες με έναν ερωτικό σύντροφο. Μάλιστα, τα συναισθήματα ήταν τόσο έντονα τότε που θα σκεφτείς πολύ σοβαρά να πάρεις την πρωτοβουλία και να τον/την αναζητήσεις. Εχει όμως όλο αυτό νόημα;

Υδροχόος

Ενας παλιός έρωτας θα σας χτυπήσει ξανά την πόρτα ή πιο πιθανό θα σας στείλει μήνυμα. Φυσικά αυτό θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, αλλά καλό είναι να δείξετε ψυχραιμία και να σκεφτείτε λογικά. Εξάλλου αυτό είναι παιχνιδάκι για εσάς, αφού κυριεύεστε κυρίως με την λογική και όχι με το συναίσθημα. Πριν ενδώσετε, βεβαιωθείτε ότι όντως θέλετε να είστε ξανά μαζί του/της και δεν είναι μια αναλαμπή της στιγμής.

Τοξότης

O ανάδρομος Ερμής θα σας κάνει να νοσταλγήσετε έναν πρώην και μάλιστα να συνειδητοποιήσετε την αξία του. Αλλωστε το ρητό λέει «εκτιμάς κάτι μονάχα όταν το χάσεις». Είναι επίσης πιθανό να συναντήσετε τυχαία ένα πρώην ή να λάβετε ένα μήνυμα από πρώην σύντροφο.

Δίδυμοι

Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο και η επιρροή του είναι μεγάλη. Ενας πρώην θα επανέλθει και θα σας ζητήσει να βρεθείτε. Αν μπείτε σε δίλημμα για το αν πρέπει να δώσετε ξανά μια ευκαιρία σε αυτή τη σχέση, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 4 Ιουνίου για να πάρετε μια σωστή απόφαση.

SHARE