Ερωτας το καλοκαίρι
Φωτογραφία: Roberto Nickson/IUnsplash
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Tα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν αυτό το καλοκαίρι


Οπως όλα δείχνουν 4 ζώδια θα είναι τυχερά αυτό το καλοκαίρι στον έρωτα.

«Αυτό το καλοκαίρι θέλω να γλεντήσω, τίποτα να μη σκεφτώ. Αυτό το καλοκαίρι ξέρω θα γνωρίσω, αυτόν που θα ερωτευτώ» τραγουδούσε η Μαντώ το 1989 και αυτό το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε σένα, αν ανήκεις φυσικά στην τυχερή τετράδα με τα τυχερά ζώδια που θα ερωτευτούν αυτό το καλοκαίρι.

To καλοκαίρι φαίνεται πως θα φέρει σε ορισμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου ευχάριστες εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα και ο έρωτας θα τους χτυπήσει την πόρτα. Μάλιστα, η Αφροδίτη στους Διδύμους στις 23 Ιουνίου κάνει το καλοκαίρι ακόμα πιο όμορφο με μπόλικες δόσεις φλερτ και διάθεση για νέες γνωριμίες.

Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν αυτό το καλοκαίρι είναι τα παρακάτω:

Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 23/6 θα βοηθήσει στους έρωτες, τα φλερτ, τις εξόδους, τις εκδρομές και το βασικότερο απ’ όλα θα φτιάξει τη διάθεσή σου προς το καλύτερο. Ενα νέο πρόσωπο θα έρθει στη ζωή σου και θα νιώσεις και πάλι ερωτευμένος/η.

Λέων

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 23/6 θα προσελκύσει νέα άτομα στο ερωτικό σου πεδίο. Αν είσαι μόνος/η ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα μέσα στο καλοκαίρι και όλα θα τα δεις με άλλο μάτι. Και τι καλύτερο από το να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου με νέο αμόρε.

Tα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν αυτό το καλοκαίρι
Φωτογραφία: Yoann Boyer on Unsplash

Ζυγός

Θα σου ανοίξει η όρεξη για επικοινωνία, φλερτ αλλά και για ταξίδια. Θα σου δοθούν έτσι πολλές ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων και θα είσαι από τους τυχερούς του έρωτα. Ηρθε η στιγμή λοιπόν για πάθος, καρδούλες και πολλά χαμόγελα.

Τοξότης

Η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους μετά τις 23 Ιουνίου και αυτό σημαίνει για σένα Τοξότη πολλές ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή. Μέχρι τις 17 Ιουλίου τα φλερτ, οι γνωριμίες και ο έρωτας θα είναι οι πρωταγωνιστές της ζωής σου. Αυτό το καλοκαίρι θα ζήσεις όμορφες στιγμές!

SHARE