Στιλάτη γυναίκα κάθεται σε καρέκλα
4 ζώδια που θέλουν οπωσδήποτε να έχουν την προσοχή σου/Φωτογραφία: Pavel Danilyuk/Pexels
ZODIAC SIGNS

Τα 4 ζώδια που θέλουν να έχουν όλη την προσοχή επάνω τους


Υπάρχουν 4 ζώδια που θέλουν οπωσδήποτε να έχουν την προσοχή σου.

Λατρεύουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και αν αδιαφορήσεις για αυτούς είναι το χειρότερό τους! Αυτά τα ζώδια θέλουν να τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα και να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές σε ό,τι καταπιάνονται. Τους αρέσει να αναγνωρίζεις τα πλεονεκτήματά τους και να τους επαινείς για τα επιτεύγματά τους.

Θέλουν να έχουν καλή φήμη και να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Προσέχουν το ντύσιμό τους, είναι η ψυχή της παρέας και θέλουν να κλέβουν την παράσταση σε κάθε event που πάνε. Όσο διαβάζεις αυτές τις γραμμές, σίγουρα θα σου έχει έρθει κάποιος στο μυαλό...

Για να δούμε ποια ζώδια είναι αυτά:

Λέων

Αυτό το ζώδιο ντύνεται πάντα glamorous, γιατί θέλει να εντυπωσιάζει. Προσέχει πολύ τον εαυτό του και δίνει τρομερή σημασία στην εμφάνισή του. Θέλει πάντοτε να τραβάει τα βλέμματα επάνω του και να κάνει εντυπωσιακή είσοδο σε κάθε χώρο. Ο Λέων δεν έχει πρόβλημα να ξοδέψει αρκετά χρήματα για την εξωτερική του εμφάνιση, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο για εκείνον. Θεωρείται το πιο περήφανο ζώδιο, αλλά και αυτό με τη μεγαλύτερη αίσθηση του στιλ. Ο Λέων απαιτεί αναγνώριση από τα αγαπημένα του πρόσωπα για τη δημιουργικότητά του, την αισιοδοξία και τη γενναιοδωρία του και εμπνέει τους άλλους με τη λάμψη και την αυτοπεποίθησή του. Μιλάμε για ένα ζώδιο που πραγματικά αναζητά την προσοχή από τους γύρω του. Θα κάνει τα πάντα ώστε να γυρίσουν όλα τα βλέμματα πάνω του -ακόμα και σκηνή!

Κριός

Είναι το ζώδιο με αυτοπεποίθηση που θα κάνει πάντα πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Με τον δυναμισμό του, την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό του. Αν δει αδιαφορία από σένα, τότε θα ζητήσει να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, κι αν δεν βγάλει την άκρη που επιθυμεί τότε θα θεωρήσει πως δεν αξίζει να συνεχίσει να ασχολείται μαζί σου -και θα αναζητήσει από αλλού την προσοχή που θέλει.

Δίδυμος

Είναι ο άνθρωπος που θα μπει στον χώρο και θα μιλήσει σχεδόν με όλους. Φουλ κοινωνικός, του αρέσει το φλερτ και έχει την επικοινωνία στο τσεπάκι του. Είναι αυτός που θα λέει τις πιο τρελές ιστορίες που έχεις ακούσει ποτέ, έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και έχει πάντα κόσμο γύρω του. Ο Δίδυμος λατρεύει να αναγνωρίζεται για τις κοινωνικές του δεξιότητες και θα συμμετέχει σε κάθε είδους συνομιλία.

Τα 4 ζώδια που θέλουν να έχουν όλη την προσοχή πάνω τους

Φωτογραφία:Daniel Xavier/Pexels

Σκορπιός

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην προσέξεις έναν Σκορπιό, γιατί το βλέμμα του είναι διαπεραστικό. Όταν σε κοιτάξει στα μάτια ένας Σκορπιός, θα το νιώσεις. Μπορεί να στο παίζει τάχα μου ελεύθερο πνεύμα και τα σχετικά, αλλά καίγεται να σε έχει από κοντά και να του δίνεις προσοχή, αν πραγματικά σε θέλει. Η αδιαφορία –προσποιητή ή όχι– μπορεί να κάνει έναν Σκορπιό να φτάσει στο όριο του νευρικού κλονισμού! Για εκείνον η ερωτική αδιαφορία σημαίνει απόρριψη κι αυτό δεν μπορεί να το σηκώσει εύκολα.

SHARE