Τα πιο εκδικητικά ζώδια
Τα πιο εκδικητικά ζώδια/Φωτογραφία: Remy_Loz/Unsplash
ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Tα 5 πιο εκδικητικά ζώδια -Δεν ξεχνούν ποτέ και πάντα «στο κρατάνε»


H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, λέει ο σοφός λαός και υπάρχουν 5 ζώδια που φημίζονται για την εκδικητικότητά τους.

Αν πληγώσεις αυτά τα 5 ζώδια δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ και μάλιστα δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανταποδώσουν κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αν τους φερθείς άσχημα, τους προδώσεις ή τους προσβάλεις τότε να είσαι σίγουρη πως θα το θυμούνται για πάντα και πολλές φορές θα περιμένουν την τέλεια ευκαιρία για να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Τα πιο εκδικητικά ζώδια είναι πέντε στο σύνολο και αν για παράδειγμα συναντηθείτε μετά από χρόνια σε δημόσιο χώρο και θεωρήσετε ότι όλα είναι περασμένα ξεχασμένα θα είναι το μεγαλύτερο λάθος που θα κάνετε. 

Ας δούμε ποια είναι αυτά:

Σκορπιός

O Σκορπιός βρίσκεται στην πρώτη θέση όσον αφορά την εκδίκηση. Αν τον πληγώσεις ή τον αδικήσεις, δεν το ξεχνά ποτέ. Θα περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να σε εκδικηθεί. Η λέξη συγχώρεση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του. Θα πάρει το αίμα του πίσω, ακόμα κι αν αυτό είναι μετά από πολλά χρόνια. Μπορεί να μην θυμάται τις πολλές λεπτομέρειες, αλλά ο πόνος του προκάλεσες μένει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη του.

Λέων

Αυτό το ζώδιο αδιαφορεί όταν του κάνεις κακό. Δεν θα σου απαντήσει και ούτε πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σου. Ωστόσο, δεν θα το ξεχάσει ποτέ και εκεί είναι που την πατάνε οι περισσότεροι. Θα σε διαγράψει από παντού και αν τυχόν σε συναντήσει μετά από χρόνια, θα σου φερθεί απαξιωτικά. 

Φωτογραφία: Brett Jordan/ Pexels

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ψύχραιμος και υπομονετικός. Αν τον πληγώσεις θα το θυμάται για πάντα. Ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις και θα σου την φέρει εκεί που δεν το περιμένεις. Είναι ήρεμος και ήσυχος, αλλά μέσα του βράζει. Και κάποια στιγμή να περιμένεις την απάντησή του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει πολύ καλή μνήμη και δεν ξεχνά ποτέ αυτόν που τον αδίκησε. Θυμάται και την παραμικρή λεπτομέρεια και κάποια στιγμή η εκδίκηση θα είναι δεδομένη. Να ξέρεις ότι ο Καρκίνος θα το πει και σε άλλους αυτό που έκανες και δεν θα κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Ζυγός

Αυτό το ζώδιο θα πάρει την ρεβάνς όταν του δοθεί η ευκαιρία! Ο Ζυγός αναζητά ισορροπία στη ζωή του και δεν είναι φαν των αρνητικών συναισθημάτων. Ομως, θα νιώσει μεγάλη ικανοποίηση όταν μπορέσει με τον τρόπο του να σου ανταποδώσει το κακό που του έκανες.

SHARE