αγάπη ζευγάρι
Φωτογραφία: Unsplash/tord-sollie
ΖΩΔΙΑ & ΕΡΩΤΑΣ

Τα 5 ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στον Οκτώβριο


Ο Σεπτέμβρης φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του. Σε λίγες ημέρες θα υποδεχτούμε τον Οκτώβριο, μπαίνοντας στο φθινόπωρο και στην cuffing season!

Τα summer flings τελειώνουν και είναι η κατάλληλη εποχή για νέες γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι πιο σοβαρό.

Τα άστρα και τα ζώδια είναι εδώ για να μας πουν ποιοι θα είναι οι τυχεροί στον έρωτα.

Ποια ζώδια θα έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή;

Πέντε θα είναι τα ζώδια του κύκλου που θα ερωτευτούν μέσα στον Οκτώβριο και θα βρουν το άλλο τους μισό.

Κριός

Το Κριάρι βρίσκεται σε σημείο καμπής στη ζωή του και πρέπει να απολαύσει τις καλές στιγμές χωρίς να κάνει ερωτήσεις. Θα πάρει αποφάσεις ενώ θα διστάσει ανάμεσα σε δύο άτομα. Αν είσαι Κριός, πάρε τον χρόνο σου και θα διαλέξεις το σωστό. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι σε αναμμένα κάρβουνα αλλά δεν θα σε κρίνει κανείς.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι πρέπει να έχουν πίστη στον εαυτό τους αυτό το μήνα. Καλό είναι να ζητήσουν καμιά συμβουλή και να μην αφήσουν τον χρόνο να περάσει για να δράσουν άμεσα. Θα έχει αποτέλεσμα. Θα έχει τα πάνω του και τα κάτω του ο μήνας αλλά αν μιλήσεις όλα θα πάνε καλά. Ένας νέος άνθρωπος θα μπει στη ζωή σου. Έχε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Λέων

Οι ελεύθεροι Λέοντες θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να μπουν σε μια νέα σχέση αυτό το μήνα ενώ οι παλιές σχέσεις θα εξελιχθούν αργά, έτσι χρειάζεται υπομονή. Ο ουρανός καθαρίζει όσον αφορά στον έρωτα αλλά πρόσεχε γιατί μπορεί να σκοτεινιάσει εύκολα. Χρειάζεται προσπάθεια και αλληλοκατανόηση. Μην πτοείσαι αν τα πράγματα πηγαίνουν αργά γιατί πάνε σταθερά.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει να κάνει μια νέα σχέση, κάτι που είναι πολύ εφικτό. Θέλει να νιώσει αγάπη και στοργή και είναι έτοιμος να αποκαλύψει τα συναισθήματά του. Τα άστρα ανταποκρίνονται στις ευχές του. Έχει πειθώ, κάτι που ενδυναμώνει τη σχέση του και κάνει μακροχρόνια σχέδια. Η τύχη θα του χαμογελάσει και θα βρει την αγάπη.

Ιχθύες

Δεν βιάζονται να κάνουν σχέση αλλά οι πλανήτες έχουν άλλα σχέδια. Η αγάπη είναι εδώ και μια σχέση είναι προ των πυλών. Πρέπει όμως να πάρεις τα ρίσκα σου. Πρέπει να αδράξεις την ευκαιρία για κάτι πολύ όμορφο. Αν ψάχνεις την αδελφή-ψυχή σου, πάρε τον χρόνο σου. Η περίοδος είναι πολύ θετική και θα χτίσεις κάτι που αξίζει με σκοπό να κρατήσει.

SHARE