Φίλοι

Tα 5 ζώδια που θα «πουλήσουν» τους φίλους τους για μια νέα σχέση

Πέντε είναι τα ζώδια που θα κάνουν πέρα τους φίλους τους για έναν νέο σύντροφο.

«Κι εμείς ερωτευτήκαμε, αλλά δε τρελαθήκαμε...τους φίλους μας δεν καίμε» τραγουδάει η Χάρις Αλεξίου, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Ενας νέος έρωτας είναι ικανός να σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο όμορφα και θετικά. Να σε κάνει να χαμογελάσεις, να ονειρευτείς αλλά και να νιώσεις απέραντη ευτυχία. Ωστόσο, πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα να αδιαφορούμε για τους φίλους μας και να θέλουμε να είμαστε μόνο με τον σύντροφό μας.

Οταν είσαι ενθουσιασμένη με την καινούρια σου σχέση (ειδικά τον πρώτο καιρό) θέλεις να περνάς όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να βγάλεις εκτός προγράμματος τους φίλους σου. Δεν είναι καλό για πολλούς λόγους να υπάρχει μόνο η σχέση στη ζωή σου.

Τα ζώδια που θα «πουλήσουν» τους φίλους για μια νέα σχέση είναι πέντε στο σύνολο: ο Ταύρος, ο Καρκίνος, ο Λέων, o Παρθένος και ο Ζυγός.

 ArtHouse Studio/Pexels

Τα 5 ζώδια που θα βάλουν την σχέση τους πάνω από την φιλία

Tαύρος

Ο Ταύρος όταν ερωτευτεί θέλει να είναι μόνο με τον σύντροφό του. Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι ένα από τα αρνητικά χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου είναι η κτητικότητα. Πολύ σπάνια θα βγει έξω με τους φίλους του χωρίς τον σύντροφό του. Είναι ένα ζώδιο πιστό που αγαπάει πολύ και δένεται με τους δικούς του ανθρώπους. Και επειδή επενδύει πολύ σε μια νέα σχέση πολλές φορές πέφτει στην παγίδα να αδιαφορεί για τους φίλους του και να μπαίνουν σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

Kαρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που δένεται συναισθηματικά με τους ανθρώπους και αυτό τον οδηγεί στο να θέλει να περνάει τον περισσότερο χρόνο που έχει στη διάθεση του με τη νέα του σχέση. Θα καψουρευτεί ως τα μπούνια και οι φίλοι του θα πρέπει να κάνουν υπομονή καθώς δεν θα είναι η πρώτη του προτεραιότητα. Βέβαια, επειδή ο Καρκίνος χωρίς φίλους δεν μπορεί να ζήσει, είναι πολύ πιθανόν να φροντίσει να εντάξει το ταίρι του μέσα στην παρέα του.

Λέων

Το ζώδιο αυτό όταν ερωτεύεται θέλει να περνάει στιγμές μόνο με το ταίρι του. Βέβαια γίνεται ζηλιάρης και κτητικός. Ο Λέων θα διαλέξει ποια άτομα θα έχει δίπλα του και όταν είναι σε μια νέα σχέση όλα τα φώτα του θα πέσουν σε αυτήν.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένας πιστός φίλος, έτοιμος να τρέξει κοντά σου όποτε τον χρειάζεσαι. Οταν όμως μπει σε μια νέα σχέση να μην περιμένεις πολλά. Ο Παρθένος θα κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει το ταίρι του και έτσι πέφτει στην παγίδα να «πουλήσει» τους φίλους του.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που κάνει πιο εύκολα φίλους απ’ τον καθένα. Τόσο συμπαθητικός και καλοσυνάτος, που όλος ο κόσμος τον λατρεύει. Λίγες από τις φιλίες του κρατάνε όμως, λόγω της αστάθειας και της αναποφασιστικότητάς του. Οταν είναι σε μια νέα σχέση ενθουσιάζεται τόσο πολύ που εξαφανίζεται από τους φίλους του. Αφοσιώνονται στο νέο ταίρι και οι φίλοι μπορούν να περιμένουν.